Haberler

Komşuların park kavgasında acı detay! Bu fotoğraftakilerin hepsi öldü

Güncelleme:

Gaziantep'te 3 gün önce meydana gelen komşuların park kavgasında ölü sayısı 4'e yükseldi. Kavgada, olaydan aylar öncesinde aynı karede yer alan 3 kardeş ve enişteleri hayatını kaybetti.

Şahinbey ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi'nde 9 Eylül Pazartesi gecesi meydana gelen olayda araç parkı yüzünden çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 26 yaşındaki Faik Korkmaz, 36 yaşındaki Hüseyin Yıldız ve 27 yaşındaki Adem Yıldız öldürülürken Cengiz Demir, Ayvaz Yakup Demir, Mehmet Korkmaz, Leyla Korkmaz ve Metin Korkmaz yaralanmıştı. Ağır yaralılardan 28 yaşındaki Metin Korkmaz, olaydan 3 gün sonra, 30 yaşındaki Mehmet Korkmaz ise 6 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Güneş Mahallesi'nde aynı binada oturan Mehmet, Metin ve Faik Korkmaz'ın kardeş oldukları, olay günü kız kardeşi Necla ile kocası Hüseyin Yıldız'ı, park yeri yüzünden husumetli oldukları komşuları ile barıştırmak amacıyla eniştesinin evinin bulunduğu 75. Yıl Mahallesi'ne gittikleri öğrenildi.

Komşuların park kavgasında acı detay! Bu fotoğraftakilerin hepsi öldü

4 KİŞİDEN GERİYE BU FOTOĞRAF KALDI

Korkmaz kardeşlerden geriye ise kardeşlerin en büyüğü Mehmet Korkmaz'ın aylar öncesinde eniştesi Hüseyin Yıldız ve kardeşleri ile birlikte çekildiği fotoğraf kaldı. Mehmet Korkmaz, Mart ayında sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta "Siz kardeş lafını altı harfe sığdırmışsınız biz ise yere göğe sığdıramıyoruz. Kardeşlik öyle bir denizdir ki dibi bulunmaz, öyle bir sırdır ki her gönül kaldırmaz, öyle özeldir ki vicdanı olmayan anlamaz" notuyla da eniştesi ve kardeşlerini olan sevgisini dile getirmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Korkmaz Hüseyin Yıldız Gaziantep Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (26)

Kerim:

Türklerdeki en önemi özellik: milliyetci hatta irkci olmalari yüzünden insana ve insanliga sagilari yok, insan hayati onlart icin bir anlam ifade etmiyor. hergün PKK''lileri ''etkisiz'' hale gedirdik diyen zihniyetin ve kafanin ürünü bunlar. Hz. Ali: ''Düsaminin da insan oldugunu unutma''

7
24
yanıtYanıtla
ZAKERON:

Park sorununu çözebilmişler mi bari ?

24
3
yanıtYanıtla
ismail yıldız:

aile kabristanlığında park etmişler

yanıt7
yanıt3
mustafa:

Yok, öte tarafta çözecekler!

yanıt2
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Antep,Urfa,Mardin, Kilis eğitim, kültür yönünden berbat bir halde, suriyeliler de üstüne ayrık otu oldu!!!

12
5
yanıtYanıtla
ANADOLU GİRSİN SANA:

Ya kardeşim hakikaten boş konuşuyorsunuz ayrık otu bile bundan daha zekice bir yorum yazardı

yanıt1
yanıt1
Bir Zamanlar Anadolu:

Noldu suri rahatsızmu oldun

yanıt0
yanıt0
İBNİ KAFİR EL ZINDIK:

her gün her saat bu ülkeden tüymenin yollarını arıyorum bir şekilde bulacağım. burası park yüzünden birbirini öldürenlerin. mafyaların. karısını çocuğunu kesenlerin. 3-5 yaşında çocuklara tecavüz edip öldürenlerin. trafikte basit bir sebeble birbirine hakaret edenlerin. ve aklıma gelmeyen diğer cürümleri işleyenlerin olsun korkudan evimizden işyerimizden çıkamıyoruz bu ne yahu bir düğüne gidiyoruz gelene kadar başımıza bir iş gelmesin diye hatim indiriyoruz neyse ben ufaktan UFAKTAN KAÇAR BYEE.

13
3
yanıtYanıtla
Alan Eagle:

Geç bile kalmışsın

yanıt4
yanıt4
haylaz:

arabalarını artık istedijkleri gibi park edebilirler sıkıntı kalmamış yazıklar olsun vahşi batıyı geçtik

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title