Haberler

Bu Belediyenin Memurları Çok Şanslı

Güncelleme:

Akyurt Belediyesi imzaladığı sözleşme ile memurlarına aylık 300 lira ek ödeme yapacak.

Ankara Akyurt Belediyesi ile yerel yönetim hizmet kolunun yetkili sendikası Bem-Bir-Sen arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile belediyede çalışan 45 memur, maaşlarına ek olarak her ay 300 lira daha ek ödeme alacaklar.

Bem-Bir-Sen ile Akyurt Belediyesi arasında imzalanan sözleşmeye ilişkin olarak yapılan törene Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, belediye başkan yardımcıları, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Şube Başkanı Bayram Elik, Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediyede görev yapan birim müdürleri katıldı.

Törende konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, daha önce yapmış oldukları Sosyal Denge Sözleşmesi'ni 30 Mart seçimleri sonrasında yenilemekten duydukları memnuniyeti ifade ederken, "Bu sözleşme çalışanlarımıza, ekip arkadaşlarımıza duymuş olduğumuz güvenin işaretidir. Bizler belediyeyi memur arkadaşlarımızla, işçi arkadaşlarımızla, ekiplerimizle birlikte yürütüyoruz. Onların moral motivasyon artışları bizim hizmet ve kalite artışımız demektir. Kendilerine hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Tamamı Bem-Bir-Sen üyesi 45 memur adına sözleşmeye imza atan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ise imzalanan sözleşme ile sağlanan tazminatın yerel yönetim hizmet kolunda çalışan memurlar adına hem sosyal denge sağlayıcı hem de çalışanlara verilen değerin bir göstergesi olduğunu belirterek Başkan Ayantaş ve ekibine teşekkür etti.

Bem-Bir-Sen'in Akyurt Belediyesi'nde imzaladığı sosyal denge sözleşmesi ile bu belediyede çalışan 45 memur, maaşlarına ek olarak ayda 300 lira Sosyal Denge Sözleşmesi Tazminatı alacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kasım Gültekin Akyurt Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title