Haberler

Btc ve Bil'den Andırın'da Eğitime Destek

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Andırın ilçesinde Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Boru Hattı ve Botaş İnternational (BİL) iş birliğinde bir ilkokulda yaptırılan yemekhane, törenle hizmete açıldı.

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Andırın ilçesinde Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Boru Hattı ve Botaş İnternational (BİL) iş birliğinde bir ilkokulda yaptırılan yemekhane, törenle hizmete açıldı.

Atatürk Üniversitesi tarafından uygulanan ve (BTC) firması tarafından desteklenen "Geleceğe Doğru Bakmak-BTC Boru Hattı Boyunca Sürdürülebilir Kalkınma Projesi" kapsamında Andırın ilçesindeki Torun Katsal İlkokulu'na yapılan 110 kişilik prefabrik yemekhane açıldı.

Andırın Kaymakamı Haluk Koç, okul bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, BTC ve BIL'in işbirliğiyle yürütülen projelerin ilçenin sosyo-ekonomik kalkınmasına önemli katkıda bulunduğunu, 17 okulda yaşanan ısınma probleminin jeneratörler sayesinde ortadan kaldırıldığını ve böylece eğitim öğretimin sekteye uğramadan devam edeceğini ifade etti.

Geleceğe ışıltıyla bakan gözleri görmenin insanı umutlandırdığını ifade eden Koç, "Bu umudun içerisinde kamu özel sektör iş birliğinin nadide bir örneği olan yemekhane ve ilçemizdeki elektrik problemi dolayısıyla eğitime ara vermek durumunda kaldığımız binaların elektrik ihtiyacı konusunda jeneratör sağlamak dolayısıyla burada kesintisiz bir enerji ve eğitimin aksamaması dolayısıyla hizmetlerinden dolayı BTC ve BOTAŞ International'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

BTC Proje Koordinatörü Mükerrem Kaya ise Atatürk Üniversitesi ve BTC ile uzun yıllardır boru hattı güzergahındaki yerleşim birimlerinde sosyoekonomik kalkınmaya yönelik katkıda bulunmak için değişik projeler uygulandığını söyledi.

BTC Kurumsal Sosyal Sorumluluk Müdürü Suna Eercan ile BIL Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Selim Kılıç da törende konuşma yaptı.

Kaymakam Koç'un ilgililere teşekkür plaketi vermesinin ardından okul yemekhanesinin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haluk Koç Andırın Botaş Bakü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title