Haberler

Brisa, 2015 Yılının İlk 9 Ayında 1.282 Milyon Tl'lik Gelire Ulaştı

Güncelleme:

Brisa, 2015 yılının ilk 9 ayında net satış gelirlerinin %6 artış ile 1.282 milyon TL'ye ve net dönem kârının yaklaşık 116 milyon TL'ye ulaştığını açıkladı.

Brisa, 2015 yılının Ocak- Eylül dönemini kapsayan ilk 9 ayında, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla tüm kanallarda toplam satışlarında adetsel olarak %5 ve net satışlarında %6 artış kaydetti. 2015 yılının ilk 9 ayında şirketin faaliyet kârı 183 milyon TL ve net kârı yaklaşık 116 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirketin brüt kârlılığı ise geçen yılın aynı dönemine göre %9 artarak 375 milyon TL olarak gerçekleşti.

Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, 2015 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarını şöyle değerlendirdi:

"2015 yılındaki zorlu koşullara rağmen, Brisa'nın yılın ikinci çeyreğinde başlayan güçlü ciro büyümesini, üçüncü çeyrekte de devam ettirdik. Risklerimizi kontrol altına almak için attığımız doğru adımlarla kârlılığımızın, hem ikinci çeyreğin hem de önceki yılın aynı döneminin üzerine çıkmasını sağladık. Bir önceki yılın aynı dönemine göre yurtiçi satış adetlerimizi %11 ve net satışlarımızı %9 oranında artırdık. Tüm kanallardaki satış adetlerimizde ise %5 oranında artış kaydettik.

2015 yılı Haziran ayından itibaren Lassa'nın uluslararası yolculuğunda dev adımlar atarak, faaliyetlerimizin iş sonuçlarına katkılarını görmeye başladık. Hem FC Barcelona ile bir iş birliğine imza attık hem de Lassa'nın İspanya'daki 41'inci mağazasını açtık. 2015 yılı ilk 9 aylık döneminde %0,8 gibi düşük bir oranla büyüyen Avrupa lastik pazarında Lassa markamız pazarın oldukça üzerinde bir performans gösterdi.

2015 yılını planladığımız gibi 100-110 milyon ABD Doları aralığında yatırım hedefini yakalayarak tamamlamak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Brisa bugün; Lassa, Bridgestone, Bandag, Dayton, Kinesis ve Energizer ürünlerinin yanı sıra OtoPratik, ProPratik, Lastiğim, lastik.com.tr, Probox, Bridgestone Box, Profleet, Mobilfix, Filofix gibi yenilikçi satış kanalları ve hizmetleriyle de hem bireysel hem kurumsal müşterilerinin yolculukları boyunca tüm ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bridgestone Eylül Lassa BRİSA Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title