Haberler

Braun Satin Hair 7 Saç Düzleştiricisi

Güncelleme:

Braun Satin Hair 7 ile saçlarda sağlıklı değişim.

Bir simge haline gelmiş IONTEC özelliği ile tanınan Braun Satin Hair 7 saç şekillendiricileri, kadınlara saçlarını şekillendirirken sağlığını korumanın güvencesini sunuyor. Braun Satin Hair 7 Saç Düzleştiricisi ve Satin Hair Brush'ın elçisi olan Lucy Liu da kadınlara saçlarını şekillendirirken yıpranmaktan korunduğunu bilmenin güvenini aşılayacak.

Braun Satin Hair 7 Saç Düzleştiricisi

Yeni siyah gövdesiyle dikkat çeken Braun Satin Hair 7 saç düzleştiricisi, saç türüne ve kullanıcının ihtiyaçlarına göre ayarlanan hassas ısı ayarı ile saçları korumada kanıtlanmış bir başarıya sahip. Sağlıklı sıcaklık seviyesi olan 200 derecenin üstüne çıkmadan her saç tipi için istenilen sonucu veriyor. Braun'un çığır açan IONTEC yeniliği sayesinde Braun Satin Hair 7 Saç düzleştiricisi saçı şekillendirirken saçın sağlığını da koruyor. Saça ışıltı veren milyonlarca aktif iyon yayarak hem saçın elektriklenmesini engelliyor hem de saçın ısı ile kaybettiği nemi saça geri kazandırıyor. Milyonlarca aktif iyon her bir saç telini kaplayıp havadaki nemi saç teline çekerken aynı zamanda saçları düzleştirerek parlak ve canlı bir görünüm sağlıyor.

Braun Satin Hair 7 Brush

Her kadının çantasında yerini alması gereken Braun Satin Hair 7 Brush, bir tuşla saçlara inanılmaz parlaklık ve pürüzsüzlük veriyor. Braun IONTEC'in elektriklenmeyi önlemenin yanı sıra, saçın şekillendirme sırasında kaybettiği nem dengesini geri kazandırma özelliğine sahip olan Satin Hair Brush, saça her zaman ve her yerde parlaklığını ve canlılığını geri kazandırıyor.

Braun Satin Hair 7 serisinin marka yüzü Lucy Liu şöyle konuştu: "İş nedeniyle dünyayı dolaştığım için kendimi çok şanslı sayıyorum ve her zaman gördüklerimden ve yaşadıklarımdan ilham almaya çalışıyorum. Saçım sık sık şekillendirildiği için, yeni modelleri ve görünümleri denerken saçımın sağlığını korumam çok önemli; bu konuda ödün vermek istemiyorum. IONTEC'li Braun Satin Hair Brush saç fırçasına ve Satin Hair 7 saç düzleştiricisine sonuna kadar güveniyorum. IONTEC'li Satin Hair Brush, güzellik için vazgeçilmez aksesuarlarımdan biri oldu ve her ihtiyacım olduğunda parlaklık vermesi için artık çantamdan ayırmıyorum."

Braun'un saç tasarımcısı Sascha Breuer saça zarar vermeden için şekillendirmek için uyguladığı sağlık sırlarını paylaştı: Braun Satin Hair 7, benzersiz IONTEC teknolojisiyle milyonlarca aktif iyonu saçlarınıza ulaştırıyor ve saç tellerinin havadaki nemi kendilerine çekmesini sağlayarak saçın sağlığını koruyor, yumuşak ve parlak olmasını sağlıyor. Bir diğer sırrım ise saç düzleştiricisi kullanırken küçük tutamlar üzerinde çalışırım ve bir tutamı asla iki kere işlemden geçirmem. Rahatça hareket imkanı sunduğu için özellikle saf seramik plakaları olan saç düzleştiricilerini kullanmalarını öneriyorum.

En yeni Braun Saç Bakımı ürünlerini ve Lucy Liu'nun tarzının ilham kaynaklarını yakından tanımak için www.braun.com/tr ve www.facebook.com/BraunBeautyTR adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

BRAUN SATIN HAIR 7 BRUSH VE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİLER İLE LUCY LIU'NİN SAÇ STİL TERCİHLERİ

Hollywood yıldızı Lucy Liu, işinin ve özel hayatının büyük bölümü seyahatte geçtiği için, saçını sezonun ve gittiği şehirlerin son trendlerine göre nasıl kolayca değiştirip uyumlu hale getirebileceğini çok iyi biliyor.

Braun'un Satin Hair 7 serisinin "marka yüzü" olan Liu, en sevdiği şehirlerden ilham alarak yarattığı saç stillerini anlatırken, Braun saç tasarımcısı Sascha Breuer da stil önerilerini paylaşıyor.

Rio Canlılığı

"Benim için Rio büyük bir ilham kaynağı," diyor Lucy. "Baş döndürücü, canlı ve mutlu bir şehir." Bu nedenle Rio stilininde ünlü karnaval kentinin canlı renklerini ve enerjisini yansıtmasını istiyor. Katlı bir model ve canlı renkler çok önemli. Saça hareket katmanın en kolay yollarından biri de daha fazla hacim ve serbest dalgalanan kıvrımlar.

Sascha'nın önerileri:

"Bu stil için, Braun Satin Hair 7 saç düzleştiricisini deneyin. Hassas sıcaklık kontrolüyle saçınızın ihtiyaçlarına göre ayarlanabiliyor ve saçı şekillendirirken saç sağlığını da koruyor. Daha da güzeli, bu aletle göz dolduran dalgalı saçlar veya capcanlı kıvırcık saçlar da mümkün."

Londra Zarafeti

Londra, Lucy'nin en beğendiği moda başkentlerinden biri. Lucy'ye göre Londra, "inanılmaz etkileyici ve şık" bir yer ve Londralıların "sade, zarif ama modern" bir tarzı var. Lucy'nin sevdiği Londra görünümü düz ve keskin bir model; ama saçların taranarak ayrılma yerine göre farklı saçlar yapılabiliyor.

Sascha'nın önerileri:

"Bunun gibi sade bir görünüm için saçın sağlıklı olması şart. Benim önerim, parlak ve dümdüz bir görünüm elde etmek, aynı zamanda saçın sağlığını tehlikeye atmamak için Braun Satin Hair 7 saç düzleştiricisi ve saç fırçasını kullanmak."

Mısır İhtişamı

"Mısır bence dünyanın en güzel yerlerinden biri. Gizemli havasının yanında, ihtişamına ve güzelliğine kapılıp gitmek de çok kolay," diyor Lucy. Mısır modeli saçında zarafet ve ağırbaşlılık öne çıkıyor ve bu niteliğiyle Mısır kraliçelerini andırıyor. Yarım kabarık saç, görünüme ihtişam katmak için yeterli.

Sascha'nın önerileri:

"Braun Satin Hair 7 gibi kaliteli bir saç fırçası kullanın. Bir düğmeye basarak inanılmaz parlaklık ve pürüzsüzlük veriyor, üstelik ne zaman isterseniz rötuş yapmak için yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Bu özellikleriyle harika bir şekillendirme aracı."

Paris Şıklığı

Lucy'nin aklında Paris, Catherine Denevue gibi romantik güzellik ikonlarını çağrıştıran bir yer. "Parisli kadınlar adeta stilin ete kemiğe bürünmüş hali ve istedikleri her görünümün altından kalkabiliyorlar. Ben gündüzleri kolaylık için sade bir topuz ya da atkuyruğu tercih ediyorum ama gece için zarif ve sağlam bir kabarık model şart," diyor Lucy.

Sascha'nın önerileri:

"Braun Satin Hair 7 saç düzleştiricisi yardımıyla hazırlanan bu gözalıcı topuz özel geceler için ideal. Işıltılı ve kadınsı bir stil yaratarak tüm dikkatleri üzerinize çekiyor ve her türlü saç kesimine uygulanabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı çıkarıldı

Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı çıkarıldı

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title