Haberler

Boyteks Yeni Ürünlerini Fuarda Tanıttı

Güncelleme:

Boyteks yeni ürünlerini rengârenk konsepti ile Evteks Fuarı'nda tanıttı.

Yatak kumaşı ve döşemelik kumaş sektörünün öncü markalarından Boyteks, tekstil sektöründe son teknoloji ürünlerin sergilendiği ve yeni trendlerin görücüye çıktığı Evteks Fuarı'nda bu yıl da tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu yılki stant konseptini doğadan esinlenerek oluşturan Boyteks, son Ar-Ge ürünleri olan Triple Fresh ve Biorytmic Sleep yatak kumaşlarını da fuar kapsamında ziyaretçiler ile buluşturdu.

Yatak kumaşı ve döşemelik kumaşta edindiği tecrübeyle kaliteli ve inovatif ürünleriyle özellikle dış pazarlarda büyük başarılar elde eden Boyteks, bu yıl 19'uncu kez düzenlenen Evteks Fuarı'nda yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Sektörün en büyük organizasyonlarından biri olan ve bu yıl 15- 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Evteks Fuarı yine sektörün önde gelen firmalarına ev sahipliği yaptı. Bu yıl fuara farklı bir konsept ile damgasını vuran Boyteks, doğayı işlediği stant tasarımında zengin koleksiyonunu tanıttı. Boyteks, bu yıl 11'inci kez katıldığı Evteks Fuar'ı kapsamında ortamın havasını temizleyen 'Triple Fresh' yatak kumaşı ve vücudun bio ritmini düzenleyen "Biorytmic Sleep" yatak kumaşını ilk kez sergiledi.

Deniz Boydak: "Boyteks uyku ortamınızın havasını temizliyor "

Fuar kapsamında Triple Fresh, Biortymic Sleep, Procative gibi en son yeniliklerini ilk kez lanse ettiklerini belirten, Boyteks Kayseri Satış ve Pazarlama Müdürü Deniz Boydak, "Evteks Fuar'ı yılların getirdiği birikim ile sektörümüzde önemli bir organizasyon. Bu yıl en önemli ürünlerimiz arasında yer alan Triple Fresh yatak kumaşımızı da fuar kapsamında görücüye çıkardık. Bu kumaşımızla uyku ortamınızın havasını temizleyerek, sağlıklı ve huzurlu bir uyku sağlıyoruz" dedi.

"2013 yılında 6 fuara katılmış olacağız"

Fuarların iş hacmi üzerinde önemli bir etkisinin olduğunu da belirten Deniz Boydak, "2002 yılında Kayseri'de kurulan yatak kumaşı fabrikası, 2003 yılında Bursa'da kurulan döşemelik kumaş fabrikası ve 2011 yılının ikinci yarısında Kayseri'de üretime başlayan halı fabrikası ile Boyteks bugün 1200'ü aşkın çalışanı ile ekonomiye katma değer sağlıyor. İş hacmimizi büyütmek, sektördeki yenilikleri yakından takip etmek adına Dünya'nın çeşitli yerlerinde bu yıl 3 ayrı firmamızla 6 fuara katılmış olacağız." Dedi.

"Hedefimiz Boyteks ile her kapıdan içeri girmek"

Her yıl yatırım ve büyüme oranları ile göz dolduran ve hızlı büyüyen bir marka olduklarının da altını çizen Deniz Boydak, "Markamız, 2012 yılında yüzde 14 büyüme oranı kaydetti. 2013 yılında ise yüzde 15 büyüme hedefi ile yola devam ediyoruz. 2013 yılı için hedeflerimizi ve ihracat pastasındaki payımızı da büyütmeyi hedefledik. Dünya'da yatak ve döşemelik endüstrisinin olduğu her yere, markamızı ulaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

19 Mayıs Kayseri Boyteks Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title