Haberler

Bolu Müftüsü'nden Lojman Eleştirisine Tepki: Çadırda Oturacak Değilim

Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca satın alınan 4+1 dubleks lojmana taşınan Bolu Müftüsü İzani Turan, gelen eleştiriler üzerine "Çadırda oturacak değilim herhalde" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca satın alınan 4+1 dubleks lojmana taşınan Bolu Müftüsü İzani Turan, gelen eleştiriler üzerine "Bu memlekette lojmanda oturan sadece müftü değil. Milletin adına hizmet yapan insanlarız, çadırda oturacak değilim herhalde" açıklamasında bulundu.

"KURAN KURSU BİNASINDAKİ LOJMANDA SIKINTILAR VAR"

Müftü İzani Turan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Kuran Kursu binasındaki lojmanla ilgili sıkıntılar olduğunu, bu nedenle kirada oturduğunu söyledi.

"30 TANE ÖĞRENCİ YATILI OLARAK KALIYOR"

Kendisinden önce görev yapan müftü lojmanda otururken 'Kuran Kursu içerisinde lojman olur mu? Niye oturur ki?' dedikoduları yapıldığını belirten İzani Turan, "Ben de geldiğimde burada oturmayacağımı söyledim ve Kuran Kursu olarak yapılmışsa burayı da tamamen Kuran Kursu olarak tahsis ettim. Şu an orada 30 tane öğrencimiz yatılı olarak kalıyorlar" dedi.

"KİMSEYE KENDİMİZİ MALZEME YAPTIRMAYIZ"

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu ülkenin en temiz, en nezih kurumlarından biri olduğunu, kendilerini eleştirenlerin akıllarının alamayacağı kadar dikkatli davrandıklarını belirten İzani Turan: "Kimse kusura bakmasın kimseye kendimizi malzeme yaptırmayız. Ben normal mesai günleri dışında dairenin arabasına bile binmeyen biriyim. Bir çok göreve kendi şahsi arabamı kullanarak giden birisiyim" diye konuştu.

"ÇADIRDA OTURACAK DEĞİLİM HERHALDE"

Lojmanda oturanın sadece kendisi olmadığını kaydeden İzani Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Lojman alındı, evet doğru. Keşke şöyle olsa ve devletimiz tüm memurlara lojman yasağı getirse, ben buna varım. Bu memlekette lojmanda oturan sadece müftü değil. Bir sürü kamu kuruluşunda görev yapanlar lojmanda oturuyor ve Diyanet İşleri Başkanı'nın bindiği arabadan daha kıymetli arabaya biniyorlar. Milletin parasıysa eğer, milletin parası olmayan hiçbir şey yok bu memlekette. Devletin parası da milletin parası. Hangi kamu kuruluşunun bindiği araç varsa o milletin aracıdır. Milletin adına hizmet yapan insanlarız, çadırda oturacak değilim herhalde."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı İzani Turan Müftü Bolu Yerel Yaşam Güncel Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

500

Yorumlar (53)

ali:

birisine saray birisine mercedes birisine dublex ev ama ne olacak canim cerez parasi kadar nede olsa

22
10
yanıtYanıtla
aysenddıncmobilWeb@haberler.com:

Cami hocalarının. Neredeyse tamamı lojmanda otururken sayın müftü beyin lojmanı olmasmasıı ayıp olurdu. Sayın müftü beyerde kendi arabasına biliyormuş. Bence çook büyük lütfen bulunuyor.

3
8
yanıtYanıtla
HALK:

SENİN MÜSLÜMANLIĞINI BEN ULAN İYİKİ SİZİN GİBİLER VAR SİZDEN BİZE SIRA GELMEYECEK CEHENNEM İÇİN KOYUN BEYİNLİ MÜFTÜ

4
4
yanıtYanıtla
Vadandaş Rıza:

Utanmazlar, biz özel sektörde sürünelim, 10-12 saat günde çalışalım, tatilimiz olmasın, sizden de fazla eğitim alalım cefa çekelim, sonra bizim vergilerimizi bizle dalga geçerek yiğin. . Dinayetin bütecen aldığı oranda bu ülkeye ne faydası var? Biri bana bana anlatsın. Namaz memurlarını istahdam edecek kadar zengin bir ülke değiliz. Sizin arkanızda namaz kılınmaz. Kılanın da imanından şüphe ederim. Sizinin dininiz acayip bir şey olmuş. .

5
3
yanıtYanıtla
Ali CİNAR..mobilWeb@haberler.com:

Memleketin butun meseleleri halledildi.Bolu muftusunun lojmani kaldi...Ayiptir Ayip...

4
3
yanıtYanıtla
EGE KİYİLARİmobilWeb@haberler.com:

Çadırda otur ayıp bisey mi halk çadırlarda otururken umrunuz olmaz . sizin cebiniz dolsun yeter ki

4
2
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

NEREDE YATARSAN YAT, NASIL GİYİNİRSEN GİYİN, NE KADAR MAAŞ ALIYORSAN AL NE İMRENİRİZ NE DE UMRUMUZDA OLURSUNUZ. . TOPRAĞA GİRİP HESABA ÇEKİLECEĞİNİZ GÜN GELDİĞİNDE SANA BUGÜNÜ ÇOK GÜZEL HATIRLATIR MELEKLER. . . .

5
1
yanıtYanıtla
vay vay Mobil-ANDROID:

allah daha çok versin, hepimiz müslümanız din hepimizin dini ama artık din tamamen malzeme olmaya başladı, sırf nisbet olsun diye devletin daha doğrusu tüyü bitmemiş yetimin hakkı inadına savruluyor. müftü efendi birde mesai haricinde özel işlerinde kullansaydın şu cerez parasını iyi olurdu. 4+1 dubleks lojnan eğer doğruysa allahtan revamı be, bu memkekette insanlar aç yatıyor, babalar çocuklarının elinden tutup çarşıda gezemiyor, çocuk birşey görürde ister alamam diye. biz bunları yazınca muhalif oluyoruz, siyasi parti karşıtı oluyoruz, hayır kardeşim biz vicdanı olan Türk vatandaşıyız

4
2
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

PEYGAMBER EFENDİMİZ, HALİFELERİMİZ, SAHABE VE İMAMLAR İLE DİN ALİMLERİ NASIL HAYATLARINI İDAME ETTİRDİLER İNSAN OKUYUNCA TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR. . HZ EBU BEKİR MALINI SERVETİNİ HAKKIN YOLUNDA HARCAMIŞ EVLATLARINA ALLAH CC VE PEYGAMBER SEVDASINDAN BAŞKA BİRŞEY BIRAKMAMIŞTIR. . . ECDADIN YILLARCA GİYDİĞİ KIYAFETLERİNİN ÜZERİNDEKİ TOZ BİLE OLAMAZSINIZ!!!!

5
1
yanıtYanıtla
TRmobilWeb@haberler.com:

Oteki dunyada da yetimin garibin hakkiyla parasiyla sana 41 lojman ayarlanir heralde...adina hizmet ettigin milletin oyle evi var mi ki piskin cevaplar veriyorsun,utanma da kalmamis...

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title