Haberler

    BOĞAZİÇİ EYLEMLERİ SİYASETİ NASIL KABAK GİBİ İKİYE BÖLDÜ?

    Güncelleme:

    Destek Olmak İçin >http://bit.ly/cuneytozdemirdestek—Boğaziçi'nde ne oluyor?

    Destek Olmak İçin >http://bit.ly/cuneytozdemirdestek

    Boğaziçi'nde ne oluyor? Dün yaşananların ardından siyasilerden gelen tepkiler ne oldu? Öğrenciler ne diyor, ne istiyor? Protestolar devam edecek mi? 'Üniversite Kurumu' nedir? Kurumun işleyişine neden saygı gösterilmelidir? 'Özgür düşünce'nin değeri nedir? Açıklama geldi, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Hangi sınıflar dahil olacak? Anaokullarında durum ne? Sınava girecek öğrenciler de okula devam edebilecek mi? Öğretmenlerin aşılanma durumu nedir? Ne zaman aşı olabilecekler? Myanmar'da gerçekleşen darbe sırasında yaşanan enteresan olaya dair görüntüleri ekrana getiriyoruz, darbenin detayları nedir? Myanmar sınırında bir hafta geçiren Kenan Taş; tecrübelerini aktarmak için yayına bağlandı; ordu ve parti arasındaki gerginliğin sebebi nedir? Kültür ve Turizm Bakanlığının paylaştığı 'rakının yanına iyi gidecek 10 meze' listesini inceledik, isabetli olmuş mu? Elon Musk, hangi sosyal medya platformuna ara verdiğini duyurdu? Evan Rachel Wood, hangi ünlü müzisyen tarafından gençliğinden beri rahatsız edildiğini açıkladı? Trump'ın damadı Jared Kushner, hangi Nobel ödülüne aday gösterildi? Cüneyt Özdemir, Türkiye ve dünya gündemini yorumlamaya devam ediyor.

    Tüm Videolar >http://bit.ly/cuneytozdemirvideolar

    Yeni Videoları Kaçırmamak İçin >http://bit.ly/cuneytozdemiryoutube

    Sosyal Medya >

    https://instagram.com/cuneytozdemir

    https://twitter.com/cuneytozdemir

    #cuneytozdemir

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Kenan Taş Myanmar Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500

    Yorumlar (1)

    aga:

    okumak isteyen okur okumak isteyene def olur gider herkesin keyfine gøre adam bulunacak degil amma bunlar usa avrupa okumaya gitti mi cikip ben bunu begenmiyorum okumam mi der kisaca kovun gitsin okumak istemez ise

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title