Haberler

Bodrum Su Jeti ve Flyboardla Şenlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Su Jeti ve Flyboard Türkiye Şampiyonası 1. ayak yarışları büyük çekişmeye sahne oldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Su Jeti ve Flyboard Türkiye Şampiyonası 1. ayak yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Bodrum'un Kumbahçe sahilinde 3'ü kadın 30 sporcunun katılımıyla iki gün süren yarışlarda kadınlarda Şenay Vasfiye Cankur birinci oldu. Erkeklerde standart jet 0-110 beygirde Atakan Atmaca, 180 beygir ve üzerinde Kahraman Aktaş ilk sırayı alırken, milli sporcu Ali Komşusu, standart jet 111-179 beygir, Freestyle, Pro Open, TMF Kupası ve Flyboard'da birincilik kürsüsüne çıktı. Dereceye giren sporculara ödüllerini Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, TMF Asbaşkanı Hamit Dizman ve yönetim kurulu üyeleri verdi. TMF Asbaşkanı Dizman "Dilerim gelecek yıl yine burada yarışırız. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu spora ilgi her geçen gün artıyor. Daha önce 10-15 sporcumuz vardı, bu sayı 30 oldu" dedi.

Geçen yıl Sırbistan'da düzenlenen Balkan şampiyonasında dereceleri bulunan ve Flyboard'da birincilik alan milli sporcu Ali Komşusu ise amacının bu spora gönül verenlere örnek olmak ve daha iyi yerlere gelmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Bu arada yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği flyboard kategorisindeki yarışlarda, Ali Komşusu'nun gösterisi büyük beğeni topladı. Komşusu, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde göğsünden çıkardığı Türk Bayrağı ile gösterisine devam ederken izleyenler ayakta alkışladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamit Dizman Türkiye Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title