Haberler

BODRUM'DA TAN TAŞÇI SAHNE ALDI

Güncelleme:

BODRUM Belediyesi'nin bu yıl ilk kez, 'Yılbaşı Partisi' adıyla başlattığı yılbaşı kutlama etkinlikleri devam ediyor.

BODRUM Belediyesi'nin bu yıl ilk kez, ' Yılbaşı Partisi' adıyla başlattığı yılbaşı kutlama etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda, şarkıcı ve söz yazarı Tan Taşçı kent meydanında sahne aldı. Sevilen parçalarını okuyan Taşçı'ya hayranları coşkuyla eşlik etti.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ' Yılbaşı Partisi' kapsamında şarkıcı ve söz yazarı Tan Taşçı kent meydanında sahne aldı. Ünlü şarkıcı sevilen parçalarını okurken, meydanı dolduran hayranları kendisine coşkuyla eşlik etti. Taşçı, yaklaşık 3 saat sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tan Taşçı, '2022'de bu güzel atmosferleri ve beraber yaşadığımız ortamları daha çok görmek istiyorum. Yalnızlaştıkça zorluklarımızı belki daha zor aşıyoruz ama böyle güzel buluşmalar herkese iyi geliyor herkesin yüzü gülüyor. Ben 2022'de birbirimize daha çok ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Sahneye rekor kırmak için çıkmıyorum, son 3-4 konserde rekor kırdığımızı anladık. İşimi aşkla yapıyorum. Rakamlarla çok ilgilenmiyorum dedi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, ' Bodrum Belediyesi olarak bu yıl ilk defa 14 gün boyunca 3 alanda yılbaşı partisi düzenliyoruz. Bugün kent meydanında Tan Taşçı konseri var, katılım çok yüksek. Yılbaşı gecesi Sertab Erener konseri olacak. 14 günlük partilerimize Kültür ve Turizm Bakanlığımız ciddi bir destek sağladı. Müze müdürlüğümüz vasıtasıyla Bodrum Kalesi yılbaşı akşamı kıpkırmızı aydınlatılacak ve kale üzerinden 2022 tane Türk bayrağını simgeleyen balonlarımızı salacağız. Biz şimdiden herkesi yılbaşı akşamı için Bodrum'a davet ediyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tan Taşçı Yılbaşı Bodrum Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title