Haberler

Bodrum 30 Saniye Önce Taktığı Kemer Belki de Hayatını Kurtardı

30 saniye önce taktığı kemer belki de hayatını kurtardı Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, trafik ışıklarında emniyet kemerini taktıktan sonra tekrar yola koyulan 21 yaşındaki Ali Osman Karabıyık, aniden yola fırlayan bir köpeğe çarpmamak için manevra yapınca otomobilinin direksiyon hakimiyetini yitirdi.

30 saniye önce taktığı kemer belki de hayatını kurtardı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, trafik ışıklarında emniyet kemerini taktıktan sonra tekrar yola koyulan 21 yaşındaki Ali Osman Karabıyık, aniden yola fırlayan bir köpeğe çarpmamak için manevra yapınca otomobilinin direksiyon hakimiyetini yitirdi. Karşı şeride geçerek yağmur suyu tahliye kanalına devrilen otomobilin de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, bugün saat 10.15 sıralarında, Bodrum-Milas Karayolu Yokuşbaşı Mevkii'nde meydana geldi. Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık memuru Ali Osman Karabıyık, kullandığı 48 V 6662 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca kaybetti. Bölünmüş yolda meydana gelen kazada; refüjü aşarak karşı yöne savrulan otomobil yol kenarındaki yağmur suyu kanalına devrilip ters döndü. Hafif sıyrıklarla kazayı atlatan Karabıyık, araçtan kendi çabasıyla çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri Karabıyık'ı ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Karabıyık'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Meslektaşlarının geçmiş olsun dileklerini ilettiği Karabıyık, "Emniyet kemerim takılı değildi. Kırmızı ışıkta durduğumda kemerimi taktım. Kalkış yaptıktan sonra seyir halindeyken önüme köpek çıktı. Çarpmamak istedim. Kazada, kemerin beni tuttuğunu hissettim" dedi. Aynı zamanda motosiklet te kullanan Karabıyık "Kaskımı ve emniyet kemerimi hep takacağım. Emniyet kemeri hayat kurtarıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Devlet Hastanesi Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title