Haberler

Böcek Soruşturmasında Tutuklanması İstenen 5 Kişi Serbest

Güncelleme:

Böcek soruşturmasında tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 5 emniyet mensubu serbest bırakıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisine "böcek" tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkeme sevk edilen 5 kişi serbest bırakıldı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosunda görevli savcılarca ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen Ali Özdoğan, Sedat Zavar, Ahmet Türer, Enes Çiğci ve İlker Usta, nöbetçi Ankara 9. Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Zanlılar, sorgularının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adli kontrol kapsamında zanlılara yurt dışına çıkış yasağı konuldu ve haftada iki gün karakola imza verme şartı getirildi.

SERBEST BIRAKILMALARININ GEREKÇESİ

Hakim Hasan Akçam, "Şüphelilerin üzerine atılı suçların niteliği, mevcut delil durumu, soruşturmanın uzun süredir devam etmesi, delillerin çoğunun toplanmış olması, şüphelilerin resmi görevli ve sabit ikametgah sahibi olmaları, tutuklanmaları halinde mağduriyetlerine sebep olunacağı" gerekçeleriyle savcılığın tutuklama istemini reddetti.

Soruşturmada gözaltına alınan diğer zanlılar eski Başbakanlık Koruma Daire Başkanı Mehmet Yüksel, Başbakan Erdoğan'ın eski Koruma Müdürü Zeki Bulut ile İbrahim Sarı, Hurşit Gölbaşı, Harun Yavuz ve Seyit Saydam ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Türer Sedat Zavar Ali Özdoğan Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

500

Yorumlar (34)

ALPEREN:

Kabul edin hepiniz Erdoğan gibi bir Liderimiz olacaktı ki diye iç çekiyorsunuz. Fikirleriniz uyuşmadığı için hakaret ediyorsunuz.''''

10
29
yanıtYanıtla
OYYYgerekliyorum@hotmail.com:

Allah öyle komşu bile nasip etmesin.Evlerden ırak.

yanıt0
yanıt0
EL EZHER..:

SEÇIM GELDI YINE..SIRADA ÖZALI MEZARINDAN ÇIKARIP CHP ÖLDÜRDÜ DEMEK VAR..BIR DE KARADENIZDE PETROL BULURLAR..YA DA 500 YIL YETECEK KÖMÜR...ARTIK EZBERLEDİK...

18
13
yanıtYanıtla
KEMAL D.:

ERDOĞANIN GÖLGESI BILE DUZENBAZLARA YETER.BAKSANIZA DURDA BILE ERDOĞANLA ILGILI HABER YORUM CIKTIĞINDA DUZENBAZLAR CIN CARILPMIŞA DONUYOLAR.AKILLARI DURUYO SOLUKLARI KESILIP ATARMASYON TUTARMASYON YORUMLAR YAZIP DURUYOLAR.

7
23
yanıtYanıtla
birol:

Ayakkabı kutularındaki paraları yakalamasalardı kimse bir şey yapmazdı bunlara, ayrıca iki yıl neyi beklediler ki soruşturma için?

15
11
yanıtYanıtla
mahmut:

Haşhaşilere karşı mücadele sanıldığından da zor olacak. Yargı anlaşılan halen ellerinde. Katliam yapsalar tutuklanamıyorlar.

8
16
yanıtYanıtla
necminecmi@hotmail.com:

arkadaş hangi delili sundular hakime de tutuklansınlar. neden boş konuşuyorsun.bildiğin gibi bulunan en ufak deliller bile medyaya servis ediliyor.koskoca mit incelemiş.on defa medyadan haberimiz olurdu.soru cevapla işi olur.

yanıt0
yanıt0
aklını kullan:

böcek tırt parelel vırt çıktı acep nasıl bir delil bulsak da küçük emrah moduna girsek mağdurum da mağdurum

20
3
yanıtYanıtla
YEŞİM TAŞLI:

''BARIŞ SÜRECİNE'' ZARAR VERİP, İNSANİ YARDIM TIRLARINI İHBAR MI ETTİLER ACABA???

20
2
yanıtYanıtla
aklını kullan:

halen mahkemeler şuncu buncu diyen var lan oğlim adamları akşama kadar beklettiler nöbetçi hakim gelsinde tutuklatalım diye deniz feneri hakimi geldi o bile tutuklayamadı demekki düzmece delil tırnak ucu kadar dedlil olsa kafanı yorma idama giderlerdi

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title