Haberler

Böcek: " Sera Atıkları Merkezlerini Faaliyete Geçirerek Atıkları Organik Gübre ve Biyogaza...

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, CHP Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi'nin proje tanıtım toplantısına katılmak için Finike'de bir dizi temaslarda bulundu.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, CHP Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi'nin proje tanıtım toplantısına katılmak için Finike'de bir dizi temaslarda bulundu. Muhittin Böcek'e CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Millet İttifakı'nın yöneticileri de eşlik etti. Başkan adayı Böcek, ilk olarak hal komisyoncularıyla kahvaltıda buluştu. Böcek, komisyoncuların sorunlarını dinleyerek, çözümünü ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

CHP Büyükşehir adayı Böcek, daha sonra Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi ile birlikte Hasyurt Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Muhittin Böcek, Sahilkent, Turunçova, Yuvalı ve Yeşilyurt Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan adayı Böcek, Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu ve Finike Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ziya Aydemir'i de ziyaret etti. Böcek, Finike ziyaretlerinde son olarak Finike Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirdi. Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

CHP adayı Böcek, daha sonra CHP Finike Belediye Başkan adayı Mustafa Geyikçi'nin proje tanıtım toplantısına katıldı. Programda Muhittin Böcek, Finike halkına projelerini anlattı. Muhittin Böcek, yeni yapılacak güneş enerjisi santralleri ve güneş tarlaları oluşturacaklarını, farklı yerlerde kurulacak yeni santraller ile mevcut kapasiteyi büyük oranda arttırarak, tarımsal sulamada elektriğin bedava olacağını söyledi.

Tarım yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan Muhittin Böcek, "Sera atıkları merkezlerini faaliyete geçirerek atıkları organik gübre ve biyogaza dönüştüreceğiz. Aynı tesislerde budama atıklarını işleyecek kompost gübre haline getireceğiz. Sera yatırımlarındaki sorunları çözme noktasında, imar yönetmeliklerinden kaynaklanan sorunları azaltacağız ve ilçe belediyelerin gelirlerini sekteye uğratmadan harç bedellerinde denge gözeteceğiz. Belediye tarafından hazırlanacak proje ile Antalya'ya soğuk depoları kazandıracağız" dedi.

Büyükşehir adayı Böcek, Finike programı dönüşünde ise Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile birlikte Kemer Meydanı'nda halkı selamladı. Muhittin Böcek, daha sonra Kemer'de Sivil Toplum Kuruluşları ve taşımacılık sektörü temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muhittin Böcek Antalya Finike Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı?
Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title