Haberler

Birlik Vakfı Bursa Şubesi'ne Üniversite Müjdesi

Güncelleme:

Bayraktar, ev sahibi olarak yaptığı konuşmada, katılımcılara vakfın yürüttüğü çalışmalardan bahsetti.

Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Bursa Valisi Şehabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çok sayıda milletvekili, Ak Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanısıra, bürokrat, teknokrat, ve çok sayıda eğitim gönüllüsü katıldı. Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, ev sahibi olarak yaptığı konuşmada, katılımcılara vakfın yürüttüğü çalışmalardan bahsetti.

BAYRAKTAR, 'GÜL YETİŞTİREN ADAM OLMAK İÇİN VARIZ' DEDİ.

Birlik Vakfı Bursa Şubesi Mustafa Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın düzenledikleri iftar sonrasında vakıf bahçesinde ki sohbetlerine katılımından dolayı kendilerini onurlandırdığını belirterek, vakıf bünyesindeki faaliyetlerinden söz etti. Vakfın Bursa Şubesi olarak çeşitli hizmetler yaptıklarını ifade eden Bayraktar, yapılan bu hizmetlerin başında öğrencilere burs vermek olduğunu kaydetti. Burs verdikleri öğrencilerin sayısını her yıl daha da arttırdıklarını ifade eden Bayraktar, 'Birlik Vakfı Bursa Şubesi olarak yardıma muhtaç öğrencilerimizi belirleyerek o öğrencilere her yıl düzenli olarak burs veriyoruz. Yaklaşık 120 öğrenci ile başlattığımız bu hizmetimizi, daha da ileriye taşıyarak 350 öğrenciye çıkardık. Bu rakam bu yıl da artarak devam edecek. Amacımız, öğrencilerin öğrenim hayatına destek olmak ve gelecek nesilleri sağlam temeller üzerine inşa etmektir. Çünkü biz 'Gül yetiştiren adam' olmak için buradayız' diyerek  tek gaye ve amaçlarının insanlığa hizmet etmek olduğunu ifade etti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ, 'ÜLKEMİZDE EN ÇOK ÇALIŞAN VAKIF ŞUBESİ BURSA BİRLİK VAKFI'

Birlik Vakfı bahçesinde gerçekleşen iftar sonrası sohbete katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakfın Bursa Şubesi'nden övgüyle bahsederek, geçmişte yapmış oldukları başarılı çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı Vakfın Yönetim Kurulu'na teşekkür etti. Birlik Vakfı'nın geçmişten günümüze kadar, ülkesine sevdalı ve vatanına hizmet eden çok önemli bireyler yetiştirdiğini ifade eden Arınç, kendisinin de geçmişte bu vakıflarda yetiştiğini belirtti. Birlik Vakfı'nın Bursa Şubesi'ni özellikle tebrik etmek istediğini söyleyen Arınç, 'Birlik Vakfı'nda hizmet eden, milletinin yarınını düşünen kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben onların hepsinin alnından öpüyorum. Yapmış oldukları çalışmaları gelecekte daha da iyi bir noktaya taşıyacaklarına inanıyorum' dedi.

BİRLİK VAKFI'NIN ÜNİVERSİTE PROJESİNE ARINÇ'TAN ONAY

Bakan Arınç, Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin Bursa'da kurulması planlanan bir üniversite projesinin olduğunu belirterek, bu konuda ellerinden gelen desteği hükümet olarak hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ifade etti. Arınç, 'Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin güçlü bir iddiası var. Kendi misyonlarına ve vizyonlarına uygun olarak bu külfetli işin altına girip, Bursa'da bir vakıf üniversitesi kurmak istiyorlar. Dünya üzerinde düşünen, konuşan, tartışan ve bilgi sahibi, karakterli insanlar yetiştiren Birlik Vakfı'nın bu projeyi gerçekleştireceğine inanıyorum. Elimizden gelen her türlü desteği kendilerine vermeye hazır olduğumuzu burada sizlerin huzurunda beyan etmek istiyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Bayraktar Şehabettin Harput Bülent Arınç Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title