Haberler

Bir Mavi Kapak Sevinci Daha

Güncelleme:

Mavi kapak bu kez de Zeynep Özkan için sevinç oldu.

Topladıkları mavi kapakları Beylikdüzü Belediyesi'ne getiren vatandaşlar kemik hastalığı sorunu nedeniyle yürümekte zorluk çeken ilköğretim okulu öğrencisi Zeynep Özkan'a umut ışığı oldular.

Beylikdüzü Bizimkent İlköğretim Okulu'nda okuyan Zeynep Özkan doğuştan Fibröz Displezi yani kemik erimesi hastası. Yürümekte zorluk çeken Özkan'a; biriktirdikleri mavi kapaklarla yardımsever vatandaşlar ve Beylikdüzü Belediyesi umut oldu. 145 kilo plastik kapağı arkadaşları ile biriktiren Perihan Erer, Beylikdüzü Belediyesi'nin temin ettiği tekerlekli sandalye ile Zeynep'in yaşamına büyük kolaylık sağlandı.

Beylidüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil tarafından tekerlekli sandalye Zeynep Özkan'a okulunda teslim edildi. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Zeynep törenin ardından mutluluk gözyaşları dökerken, yardımseverler ve Beylikdüzü Belediyesi ekipleri de bu mutluluğa Zeynep ile birlikte ortak oldular.

Geçtiğimiz ay işitme engelli Emre mavi kapak ile parkinson hastasına umut olmuştu

Mavi Kapak Kampanyası ile bir vatandaşın daha mutluluğuna vesile olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Yeşil, yardımsever vatandaşlara teşekkür etti. Efrahim Yeşil, geçtiğimiz ay İşitme Engelli Beylikdüzü Belediye Personeli Emre Genceldi'nin tek başına kapak toplayarak Parkinson hastası Ömer Ertürk'e tekerlekli sandalye alınmasını sağladığını hatırlattı ve "Beylikdüzü halkı bu konuda oldukça hassas, yardımseverlik bizim milletimizin geninde var. Vatandaşlarımız böyle duyarlı oldukları ve etrafındaki sorunlara el attıkları zaman hep birlikte çok daha güçlü olarak sorunları aşacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Zeynep Özkan Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title