Haberler

Bir Delinin Hatıra Defteri, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde

Güncelleme:

Mecidiyeköy Trump Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde bu hafta Bir Delinin Hatıra Defteri, Divanhana-Suzan Kardeş Konseri ve Aşkım Kapışmak ile İnsanız İşte isimli tek kişilik gösterisi sanatseverlerle buluşacak.

Bir Delinin Hatıra Defteri

Nikolay Gogol'un en sevilen öykülerinden Bir Delinin Hatıra Defteri, kara mizah türünün en iyi örneklerinden biri olup izleyenleri güldürürken düşündürecek. Yönetmenliğini ve oyunculuğunu ünlü tiyatrocu Genco Erkal'ın üstlendiği oyun 11 Eylül Salı akşamı saat 20.30'da sahnelenecek.

Divanhana-Suzan Kardeş

Geleneksel Balkan müziğinin en önemli temsilcilerinden Divan Hana grubu, sevilen yorumcu Suzan Kardeş ile birlikte Türkiye'de ilk kez Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde Balkan Türküleri konseri verecek. 'Kardeş' ismini verdikleri albümlerinin en sevilen parçalarını seslendirecekleri konser 12 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'da dinleyicisiyle buluşacak.

Aşkım Kapışmak ile İnsansınız İşte

15 Eylül Cumartesi 20.30 ve 16 Eylül Pazar saat 18.00'da Aşkım Kapışmak'ın kelimeleri, müzik ve görsellikle ustaca birleştirdiği, zihinsel terapi gösterisi 'İnsansınız İşte' Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde olacak.

Biletler Trump Kültür ve Gösteri Merkezi gişelerinde ve Biletix'de…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aşkım Kapışmak Suzan Kardeş Donald Trump Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title