Haberler

Bin Nüfuslu Mahallenin Su Sorunu Aynı Gün Çözüldü

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Ormaniçi köyü sakinleri köyün ana su borusunun tıkanması ve açılamaması nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti aynı gün içerisinde yeni su boruları döşeyerek ortadan kaldıran Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Ormaniçi köyü sakinleri köyün ana su borusunun tıkanması ve açılamaması nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti aynı gün içerisinde yeni su boruları döşeyerek ortadan kaldıran Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Cami imamı Temel Erbakan İskenderoğlu yaşadıkları su sorununun aynı gün içerisinde çözüme kavuşturulduğunu ve çalışmaları yapan TİSKİ personeline mahalle sakinlerinin duacı olduğunu dile getirerek, "Maçka Ormaniçi Mahallesi'nde 350 metrelik su borusu tıkandı. Bayram günü yaşanan bu sorundan ötürü vatandaşlar gerçekten çok sıkıntılıydı. Bayram namazını kıldıktan sonra sıkıntımızı Trabzon Büyükşehir Belediyesine ve TİSKİ'ye ilettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile TİSKİ Genel Müdürümüz Recep Köksal konudan haberdar olduktan hemen sonra ekiplerini mahallemize gönderdiler. Yaz ayının gelmesi ve bayram dolayısıyla mahallemizin nüfusu bini geçti. Ekipler hızlı bir çalışma ile birlikte 400 metre uzunluğunda 40'lık boruları mahallemize ulaştırarak sorunun çözümünü sağladılar. Aynı gün içerisinde sorunumuz çözümlenmiş oldu. Bu yoğun çalışmayla birlikte halkı mağdur olmaktan kurtaran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal'a ve tüm TİSKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bütün mahalle halkı başkanımıza dua etmektedir" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Maçka Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title