Haberler

    Bill Gates bile olsanız özgeçmiş hazırlıyorsunuz!

    Güncelleme:

    Gençliğinde çeşitli şirketlerde çalışmak için CV hazırlayan Bill Gates, yaklaşık 50 yıl öncesinden kalan özgeçmişini paylaştı.

    Microsoft kurucu ortağı Bill Gates şu anda dünyanın sayılı zenginlerinden bir tanesi. Başarılı iş insanını tabi ki her zaman bu kadar zengin değildi. Gençliğinde çeşitli şirketlerde çalışmak için CV hazırlayan Bill Gates, yaklaşık 50 yıl öncesinden kalan özgeçmiş örneğini paylaştı.

    Bill Gates'in özgeçmişi oldukça etkileyici

    LinkedIn üzerinden özgeçmişini paylaşan Bill Gates'in oldukça başarılı olacağı daha o zamandan belli oluyor. CV'nin daha başında yer alan Harvard Üniversitesi ismi pek çok şeyi ortaya koyarken, Gates birçok programlama diline hakim olmasıyla da öne çıkıyor. Microsoft'un diğer kurucu ortağı olan Paul Allen ile ortak yaptığı çalışmalar ve lisede yaptığı projelerle de Bill Gates dolu dolu bir CV'ye sahip.

    Bill Gates'ten Elon Musk'ı kızdıracak açıklama: Aptallar teorisi!

    Bu etkileyici CV'ye rağmen Bill Gates yaptığı paylaşımda ise mütevazılığını koruyarak şu ifadelere yer veriyor:

    İster yeni mezun olun, ister üniversiteyi terk edin, eminim özgeçmişiniz benim 48 yıl önce yaptığımdan çok daha iyi görünüyordur.

    CV'nin bir başka dikkat çeken kısmı ise Bill Gates'in daha üniversite birinci sınıfta olmasına rağmen sahip olduğu maaş. 12 bin dolarlık bir geliri olduğunu belirten Gates, CV'sinde net bir maaş isteğinden ise bahsetmiyor. Bill Gates aynı zamanda çalışma yeri konusunda da özgeçmiş örneğimde herhangi bir önkoşul sunmuyor.

    Başarılı iş insanının o dönemde 1.78 m boyunda olduğu ve sadece 59 kg olduğunu da yine özgeçmişinden öğreniyoruz. Henüz bilgisayarların yaygınlaşmadığı o dönemde özgeçmişin bir daktilodan çıkmış olması da bir diğer dikkat çeken ayrıntı.

    Bill Gates ve Paul Allen'ın kurduğu Microsoft ile birlikte bilgisayarlar çok daha yaygın olarak kullanılmaya başladığını hepimzi biliyoruz. Kim bilirdi ki bu CV sahibinin ilerleyen yıllarda bilgisayar teknolojileri konusunda çığır açacağını. Peki siz Bill Gates hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmıda bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    Harvard Üniversitesi Bill Gates Microsoft Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    Bakmadan Geçme

    Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

    Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title