Haberler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Batman'da

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bir dizi ziyaret kapsamında Batman’a geldi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bir dizi ziyaret kapsamında Batman'a geldi.

Bakan Fikri Işık, Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin metrekare üzerinde kurulan ve 250 kişinin çalışacağı tekstil fabrikasının açılış törenine katıldı. Açılış törenine Batman Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman Belediye Başkan adayı M. Emin Ekmen ve çok sayıda davetli katıldı. Burada konuşma yapan Bakan Işık, 17 Aralık'ta yapılan operasyonun hedefinin çözüm süreci olduğunu söyledi. Bakan Işık, "Çözüm sürecinin bölgemize getirdiği heyecanı ve olumlu havayı benden daha çok biliyor ve yaşıyorsunuz. Eğer çözüm sürecini kalıcı bir barışa dönüştürürsek bu bölge Türkiye'nin en hızlı gelişen bölgesi olacak.Şimdiye kadar göç veren Batman artık verdiği göçü geri alacak kapasiteye gelecek. Ayrıca bölge halkının çözüm sürecine verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Son dönemde yaşanan olayları görüyorsunuz. Hükümetimize yönelik, Başbakanımıza yönelik sözde yolsuzluk adı altında yapılan operasyonları görüyorsunuz. İnanın bu operasyonların birinci hedefi çözüm sürecinin baltalanmasıdır. Eğer bu ülkede çözüm süreci baltalanırsa Türkiye'nin yürüyüşü engellenebilir diye düşünenler var. Bu konuda bütün Batmanlı hemşehrilerimi çözüm sürecini sahiplenmeye ve bu noktada kararlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Konuşma sonrası Bakan Işık ve beraberindekiler fabrikanın açılışını yaparak fabrika sahibi Bedri Çelik'ten bilgi aldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Yılmaz Arslan Fikri Işık Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title