Haberler

Beypazarı Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü'nden Pençe-Kilit Harekatı şehitleri için dua

Güncelleme:

Beypazarı Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen sabah namazı buluşmasında Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerler için dua edildi. Üreğil Mahallesi'ndeki camide toplanan cemaat, müftülük görevlileri tarafından okunan Kur'an'ı dinledi ve şehitler ile Filistin halkı için dua etti. Programa katılan İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, cemaate teşekkür etti.

Beypazarı Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü ile yürütülen sabah namazı buluşmasında Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerler için dua edildi.

Üreğil Mahallesi'ndeki camide sabah namazı için buluşan cemaat, müftülük görevlileri tarafından okunan Kur'an'ı dinledi. Şehitler olan Mehmetçik, ve İsrail'in saldırılarında yaşam mücadelesi veren Filistin halkı için dua edildi.

İlçe Müftüsü Ahmet İnciler'in de katıldığı programda, il vaizi ve eski müftü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, vaaz verdi.

İnciler de sabah namazı buluşmasına katılan cemaate teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Beypazarı Filistin Müftülük Gençlik Cemaat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title