Haberler

Beypazarı Kızak Şenliğinde 15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

Güncelleme:

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen kızak şenliği öncesi soğuk havaya aldırış etmeyen genç yaşlı herkes 15 Temmuz Şehitlerini anmak için "Saygı Yürüyüşü"ne katıldı.

Beypazarı ilçesinde düzenlenen kızak şenliği öncesi 15 Temmuz Şehitlerine Saygı Yürüyüşü yapıldı.

Beypazarı Belediyesince düzenlenen Beypazarı Kızak Şenliği, Karaşar Mahallesi Kirazyanı mevkisinde gerçekleştirildi.

Şenlik öncesi 15 Temmuz şehitlerini anmak için Karaşar Mahallesi'nden şenliğin yapılacağı Kirazyanı mevkisine kadar yürüyüş düzenlendi. Etkinliğe katılanlar, ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ile yürüdü.

Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, yürüyüş sonrası şenlik alanında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da hain bir darbe girişiminin yapıldığını belirterek, bu darbe teşebbüsünü unutturmamak ve gelecek nesillere göstermek amacıyla tertiplenen bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

15 Temmuz'un unutulmaması, gelecek kuşaklara mutlaka anlatılması gereken bir destan olduğunu vurgulayan Ceylan, "Bu destanda halkımızın gösterdiği o yiğit mücadele son derece önemliydi. Vatandaşlarımızın 15 Temmuz gecesi asil davranışları tarihe geçmiştir ve hiçbir zaman da unutturulmayacak." dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da katılımcılara teşekkür etti.

Etkinlikte daha sonra belediye ekiplerince dağıtılan kızaklarla katılımcılar karda kaydı. Etkinlikte belediye tarafından konuklara ekmek arası yiyecek ve çay ikramı yapıldı.

Yürüyüş ve şenliğe, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Acar, Belediye Başkan Yardımcıları, Uğur Bağlarlı, Ali Işık da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nevzat Ceylan Beypazarı AK Parti Karaşar Politika Güncel Haberler

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Akış gözaltına alındı! Polis belediyede arama yapıyor

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Akış gözaltına alındı! Polis belediyede arama yapıyor

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

Adana hava durumu | Adana'da bugün hava kaç derece? #127777 LGS SONUÇ HESAPLAMA! #9997 LGS puan hesaplama ekranı 2024: Liselere Geçiş Sınavı puan hesaplama nasıl yapılır? #9999 Nazım Hikmet kimdir, şiirleri neler? Nazım Hikmet ne zaman öldü? Nazım Hikmet neden Rusya'ya gitti? #128226 LGS taban puanları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS yüzdelik dilimleri ve puanları ne zaman belli olur? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 PARİS OLİMPİYATLARI NE ZAMAN? Paris Olimpiyatları hangi ay, hangi tarihte? Pınar Eliçe kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Pınar Eliçe kaç yaşında, nereli? Pınar Eliçe biyografisi! Mayıs ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Mayıs ayı enflasyonu kaç oldu? DEM Partili Mehmet Sıddık Akış gözaltına mı alındı? Hakkari Belediyesi Eş Başkanı neden gözaltında, ne oldu, olay ne? Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış kaç yaşında, hangi partiden? Ümit Özdağ kimdir? Halk Tv konuğu Ümit Özdağ kaç yaşında, nereli? Ümit Özdağ biyografisi! KABİNE NE ZAMAN TOPLANACAK? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün, bugün mü? Ali Kurt kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kurt biyografisi! 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU: Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK, KARİYER... İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526
Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

title