Haberler

Saldırı Sonrası "Keşke Hepsi Ölseydi" Yazan Kişi AK Parti'den İhraç Ediliyor

Güncelleme:

AK Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı, İsrail vatandaşlarını hedef alan paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Ak Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, bir teşkilat üyesinin Beyoğlu'ndaki terör saldırısında yaralanan İsrail vatandaşlarını hedef alan tweetinin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını, paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

"BEYOĞLU'NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUM"

Hatice Yücel, sosyal paylaşım sitesi Twetter'dan yaptığı açıklamada, Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınarken, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

"AK PARTİ'NİN GÖRÜŞLERİNİ YANSITMIYOR"

Sosyal medyada tepkilere neden olan partinin ilçe kadın kolları yürütme kurulu üyesi İrem Aktaş'ın attığı belirtilen tweetin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını dile getiren Yücel, "AK Partili bir teşkilat üyemizin sosyal medyaya yansıyan açıklaması AK Parti'nin görüşünü kesinlikle yansıtmamaktadır.

"İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILMIŞTIR"

Teşkilatımızda kendisi ile ilgili gerekli işlemler yapılmış ve ihraç süreci başlatılmıştır. Masum insanları hedef alan terör saldırısını kınar, hayatını kaybedenlere taziyelerimizi sunar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hatice Yücel AK Parti Beyoğlu Eyüp Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (491)

Cello:

Yeni yetisen ahmak nesile bak! Her halleri ve davranislari ile kin, nefret dolular, yurtta sulh cihanda sulh duygusundan mahrum ulkemizin yuz karasi yaratiklar.

116
2
yanıtYanıtla
ali:

özde değil sözde bir müslüman işte

31
79
yanıtYanıtla
Turk:

Fasist terbiyesiz.

98
1
yanıtYanıtla
hayri kemal:

Bunlarda. Ne. Din. Ne. Iman. Ne. Vicdan. Nede. Merhamet. Biriside. Aydinlari. Terorist. Gosteriyor. Ayni. Mantik. Ayni. Bakis

78
5
yanıtYanıtla
SERKAN YILMAZ:

ABİ DEMEKKİ BOMBAYI BUNLAR PATLATIYOR BU KADAR BASİT BUNLAR İNSANLĞI FİLAN KAYBETMİŞ KAOS OLMAYACAK FİLAN DEYİP BİRDE OY VERDİM ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN

11
70
yanıtYanıtla
ne oldu:

ihraç işleminin başlatılması gayet yerinde bir karardır. hatta mahkemeye bile çıkartılabilir. köprüden atlamak üzere olanı teşvik edenleri yargılamak bu bayanın da yargılanmasını gerektirir. insanlık çok şükür daha ölmedi. .

7
70
yanıtYanıtla
hakan hakyemez:

Insan oldugunu zanneden bunlar yuzbinlerce filistinliyi katletti ve etmeye devam ediyor.guneydoguyu karistiran yillarca sehit vermemize sebep olan ulkelerden biri neden uzuleyim gulmek varken

39
35
yanıtYanıtla
Gaziosmanpaşa pasa:

Bunlar nankördür ve sahte müslümandır ınanılmaaaaz

18
53
yanıtYanıtla
KILIÇ:

KINIYORUM BU KADININ YARATIKTAN FARKI YOK İNSAN ÜLKESİNİ DÜŞÜNÜR . AYRICA İSRAİLDEN ÖZÜR DİLERİM

19
52
yanıtYanıtla
Cengo:

Kim olursa olsun bir sivilin ölmesini bu kadar isteyen birisinin insanlığından şüphe ederim. Milleti ne olursa olsun masum bir insanın ölümünü istemek büyük ayıptır. O kişinin inancından şüphe ederim. Dinimizde böyle bi şey yok. Başka bi inancı varsa bilemem.

22
47
yanıtYanıtla
Tüm 491 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title