Haberler

Beylikdüzü'nde Kan Bağışı Seferberliği

Beylikdüzü Belediyesi, Türk Kızılayı ve Beylikdüzü Giresunlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği kan bağışı kampanyası yüzlerce kişinin umudu oldu.

Beylikdüzü Belediyesi, Türk Kızılayı ve Beylikdüzü Giresunlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği kan bağışı kampanyası yüzlerce kişinin umudu oldu.

Beylikdüzü Giresunlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un öncülüğünde Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verildi. Kan bağış kampanyasında tek yürek olan Beylikdüzü bir günde Türk Kızılayı'na 170 ünite kan bağışında bulundu. "Bir Damla Kan Bir Ömür Hayat" sloganıyla başlatılan kampanyanın açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Kızılay Beylikdüzü İlçe Başkanı ve Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, Giresun Federasyonu Genel Başkanı Hasan Turan, Beylikdüzü Giresunlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yücel, Sultangazi, Küçükçekmece, Eyüp, Giresunlular Bulancak, Ataköy, Ahmetliköy, Bağcılar Derneği Başkan ve Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Balık ekmek ve çay gibi çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte Huri Sapan, Yücel Öner, Salim Işıklı sahne alırken, izleyicilerde seslendirilen şarkılara eşlik ettiler ve oyunlar oynadılar.

VATANDAŞLARI KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ

Konuşmasında Beylikdüzü Belediyesi olarak ellerinden geldiğince bu ülkenin yararına olan her şeyi destekleyeceklerini belirten Başkan Uzun, "Beylikdüzü Kızılayımız, Beylikdüzü Giresunlular Derneğimiz ve Beylikdüzü Belediyemiz kendi aralarında organize oldular. Hem hemşerilerimizi bir araya getirmek, birlikte olmak hem de 300 ünite kan almak üzere organize olundu. İnanıyorum ki bu hedefe ulaşılacak" dedi.

Vatandaşları kan bağışına davet eden Başkan Uzun, "Hepimizin her zaman sağlık sorunu yaşamamız ve kana ihtiyacımızın olması muhtemeldir. Sağlık problemi olmayan vatandaşlarımızı ben senede bir ya da birkaç kez mutlaka kan vermeye davet ediyorum ki kan vermek insanın sağlığı açısından oldukça faydalı. Tabi ki medya kuruluşlarımızın bu tür kampanyaları kamuoyuna duyurmalarını çok anlamlı buluyorum ve bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beylikdüzü Giresunlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Yüksel ise başta Başkan Uzun olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Türk Kızılayı Hasan Yücel Yusuf Uzun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title