Haberler

Beylikdüzü'nde Ceceli Rüzgarı Esti

Güncelleme:

Beylikdüzü'nün gençleri Ceceli'yle coştu.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Konserleri tüm hızıyla ve coşkusuyla devam ediyor. Son olarak Mustafa Ceceli'nin ağırlandığı şenlikte, gençler gönüllerince eğlendi.

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği "Gençlik Konserleri" kapsamında Mustafa Ceceli, Beylikdüzü Etkinlik Alanı'nda verdiği konserle adeta Beylikdüzü'nü salladı. Dillerden düşmeyen ve sevilen şarkılarıyla Beylikdüzü'ndeki vatandaşlara keyifli bir müzik şöleni yaşatan Ceceli, sahne performansıyla da göz doldurdu.

"Sanata ve Sanatçıya Önem Veriyoruz"

Konser arasında sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da, konseri izleyenlerden büyük ilgi gördü. Başkan Uzun konuşmasında, "Beylikdüzü'ndeki vatandaşlar Mustafa Ceceli'yi çok seviyor ve defalarca bu etkinlik alanında kendilerini ağırladık. Bir kez daha burada olmasından mutluluk duyuyoruz. Herkese iyi eğlenceler" dedi. Beylikdüzü'nde sanata ve sanatçıya çok değer verdiklerini ve Türkiye'nin önemli sanatçılarını vatandaşla buluşturduklarını da belirten Başkan Uzun, yeni dönemde de yine ünlü sanatçıların ilçeye geleceğini ifade etti.

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli de Beylikdüzü'nü ve buradaki hayranlarını çok sevdiğini dile getirdi. Başkan Uzun, daha sonra vatandaşlar adına ünlü sanatçıya çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Mustafa Ceceli Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title