Haberler

Beylikdüzü'nde Caz Rüzgarı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Caz Günleri’ görkemli bir törenle başladı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Caz Günleri' görkemli bir törenle başladı. Yağmurlu havaya rağmen yoğun katılımın olduğu Caz Festivalinde vatandaşlar müzik ziyafeti yaşadı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen "Caz Günleri" Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde görkemli bir başlangıçla start aldı. Festivale Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte uluslararası festivallere katılan "Kekeça" topluluğundan Tugay Başar, Timuçin Gürer, Gökçe Gürçay, Ayşe Akarsu Gürçay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festivalin ilk gününde sahne alan Alçak İrtifa Feat, müzikseverlerle bir araya gelerek birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Alçak İrtifa Feat eserlerinde 'Tobias Hug & Kekeça', müziğinin türleri arasındaki geçişleriyle caz severleri büyüledi. Vatandaşların soğuk ve yağmurlu havaya rağmen yoğun katılım gösterdiği caz festivalinde müzikseverler keyifli bir akşam yaşadı. Bazı vatandaşlar bu özel anları cep telefonlarıyla kaydederken bazıları ise eserlere eşlik etti.

"Beylikdüzü sanatın her alanında aktif bir rol alıyor"

Caz Festivalinin uzun yıllar devam edeceğini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü aslında İstanbul genelinde sanatın her alanında aktif bir rol alıyor. Sanatın özel alanları vardır, öncüdür ama bazen halk arasında sevilmez, dinlenmez diye düşünülür. Buraya baktığınızda sağanak yağmur akşamında bile buraya birçok vatandaşımız dinlemeye ve izlemeye geldi. Bu organizasyonun ikincisini yapıyoruz bunlar emekleme yılları ama ben uzun yıllar İstanbul'da adından söz ettirecek bir işe başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Beylikdüzü Caz Festivali 2, 3 şeklinde yıllar boyu devam edecek. Bu sene de çok değerli sanatçılarımız var bu akşam başlıyoruz ve Perşembe akşamı finalini gerçekleştireceğiz. Caz yağmuruna katılmak isteyen herkes İstanbul'un her noktasından Beylikdüzü'ne caz dinlemeye gelsin" dedi.

1-5 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan Caz Festivalinde sırasıyla Önder Focan, Ayşe Tütüncü, Serhan Erkol, Ekin Bilgin, Sibel Köse, Sanem Kalfa, George Dumitriu, Tobias Hug & Kekeça Grubu, Kağan Yıldız ve Şenay Lambaoğlu sahne alarak Beylikdüzü halkına müzik ziyafeti sunacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title