Haberler

Sunucunun Tarım Kredi marketlerindeki 1 liralık indirimi sunma şekli canlı yayına damga vurdu

Güncelleme:

Canlı yayında Tarım Kredi marketlerindeki fiyatları değerlendiren Haber Spikeri Mustafa Yıldız, yaptığı indirim hesaplamasıyla gündem oldu. 1 liralık indirimi makine ile hesaplayan Yıldız, söz konusu rakamı büyük bir rakam olarak sundu.

Ülke TV'de canlı yayınlanan Haber Servisi programında spiker Mustafa Yıldız'ın Tarım Kredi marketlerinde gerçekleşen ayçiçek yağı indirimi hesaplaması gündem oldu. Yıldız, 1 TL'lik indirimi vatandaşa büyük bir rakam olarak sunmaya çalıştı.

1 LİRALIK İNDİRİMİ HESAPLAMAKTA ZORLANDI

Spiker, marketlerde 34,50 kuruşa satılan Ayçiçek yağının, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 33,50 kuruşa satıldığını söyledi. Sunucu, aradaki 1 liralık indirimi hesaplamak için ise hesap makinesi kullandı.

"DEMEK Kİ PİYASAYA İNDİRİM YANSIMIŞ"

Yıldız indirimin fiyatlara yansıdığını anlatırken, "Bu çok normal. Demek ki piyasaya bu indirim yansımış. Çünkü hafta önce 48-49 liralardaydı, bu kalitedeki ayçiçek yağları. 49'lardan 33.50'lere gelmiş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ayçiçek Yağı Twitter Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (6)

Haydar:

Canım adam kendi seçmen kitlesinin anlayabileceği şekilde anlatmış ne var ki bunda.

420
59
yanıtYanıtla
quantum :

Spiker efendi pudra şekerini fazla kaçırmış galiba

298
23
yanıtYanıtla
uCube :

34.50 ile 33.50 Hesap makinesi kullanarak, anlatmasına kahkaha attım. Biri gelsin beni düştüğüm sandalyeden kaldırsın lütfen. ;))

9
2
yanıtYanıtla
Dilek Tumer:

Böyle insanlar nasıl program yapıyorlar ..onlar mı anormal onları bu yayına çıkaranlarmi?. Çözemedim..bide kendini bı izlesin ne kadar basit vede komik olduğunu anlayacak..kendisine kendi bile tahammül edemeyeecek ...

5
0
yanıtYanıtla
yasemin emir:

Kukla olunca ancak bu kadar

5
0
yanıtYanıtla
Fatih:

Sunucu indirimin diğer marketleri de etkilediğini, 1 hafta önce 48 tl olan ayçiçek yağının litresinin diğer marketlerde de aynı seviyeye geldiğini hatta farkın 1 tl ye kadar düştüğünü anlatmaya çalışmış.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title