Haberler

Beşiktaş'ta 300 Metrelik Dev Türk Bayrağıyla Binler Dolmabahçe'ye Yürüdü

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80’inci yıl dönümünde Beşiktaş’ta anıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80'inci yıl dönümünde Beşiktaş'ta anıldı. Ellerinde 300 metrelik dev Türk bayrağıyla Dolmabahçe'ye yürüyen binlerce vatandaş, saatlerin 9'u 5 geçeyi göstermesiyle Ulu Önder için saygı duruşuna durdu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 80'inci ölüm yıl dönümünde 300 metrelik dev Türk bayrağı ile Beşiktaş'ta Ulu Öndere saygı yürüyüşü düzenledi. Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi önünden başlayan yürüyüşe binlerce vatandaş katıldı. 300 metrelik dev Türk bayrağından tutan vatandaşlar Dolmabahçe'ye kadar yürüyerek Ata'yı andı. Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Tahir Doğaç da eşi Günay Doğaç ile yürüyüşe katıldı. Saatler 09.05'te gösterdiğinde ise Beşiktaş'ta adeta hayat durdu. Binlerce vatandaş sirenlerin çalmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşuna durdu. Binlerce vatandaşın katıldığı anmada vatandaşlar bir yandan saygı duruşunda bulunurken bir yandan da Türk bayraklarını açtı. Ardından coşkuyla İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar Dolmabahçe Sarayı'na akın etti.

"7'den 70'e halkımızın onu unutmadığının unutmayacağının bir nişanesidir"

Atatürk'ün tüm dünyaya örnek bir lider olduğunu dile getiren Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Tahir Doğaç, "Bu halkın özgürce yaşama değerlerini kaybetmeme, emperyalizme karşı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ruhu içerisinde bu değerli Atamızın her sene anılan ölüm yıl dönümünü 80'inc, yılında yine aynı coşku ve ruhla onun etrafındayız. Halkımızla beraber yürüyoruz. Bu 7'den 70'e halkımızın onu unutmadığının unutmayacağının bir nişanesidir. Bizim Beşiktaş belediyesi olarak Mustafa Kemal'in oluşturduğu değerleri savunma, büyütme ve geliştirme konusunda çabalarımız hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek" dedi.

"Atatürk bugün de anılacak ebediyete kadar da anılacak"

7'den 70'e herkesin yürüyüşe katıldığını Atatürk'ün her zaman yaşayacağını dile getiren Mevlüt Polat, "Atatürk bugün de anılacak ebediyete kadar da anılacak. Bu ülkede bizler var olduğumuz sürece Atatürk de var olacak. Gençler, Atatürk'e, Cumhuriyetine sahip çıksın. Kendi faziletine sahip çıkmayan toplum, hiçbir zaman faziletli olamaz" dedi.

"Atatürk sevgisini asla içimizden sökemezler"

Atatürk'ün tüm dünya için örnek bir lider olduğuna dikkat çeken ve yürüyüşe katılan Öznur Sevinç, "Çok onurluyum, mutluyum, Atatürk sevgisini asla içimizden sökemezler. Atatürk'ün bu ülkeyi nasıl kurtardığına şahit olanlar, torunları evlatları hepimiz buradayız" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Dolmabahçe Sarayı Beşiktaş Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title