Haberler

Beşiktaş Rize'de Çalıştı

Ziraat türkiye Kupası'nda dün akşam Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kalan Beşiktaş, hafta sonunda yeşil mavili rakibiyle Süper Lig'de oynayacağı karşılaşma için bu sabah bir çalışma yaptı.

Ziraat türkiye Kupası'nda dün akşam Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kalan Beşiktaş, hafta sonunda yeşil mavili rakibiyle Süper Lig'de oynayacağı karşılaşma için bu sabah bir çalışma yaptı.

BİLİC TOPLANTI YAPTI

Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bir antrenman yapan Beşiktaş, çalışmasını ilk yarım saati medyaya açık olarak gerçekleştirdi. Teknik direktör Slaven Biliç, antrenmandan önce futbolcularıyla saha kenarında mini bir toplantı yaptı.

UĞUR BORAL, OPARE, MİLOSEVİC KATILMADI

Antrenmana, dün akşam oynanan maçta sağ alt arka adalesinde çekme olan Uğur Boral ile sakatlanarak oyunu terk eden Opare ve Miloseviç katılmadı. Opare ve Miloseviç'e bugün MR çekileceği, sakatlıklarıyla ilgili geniş kapsamlı değerlendirme yapılacağı vurgulandı.

HOLOSKO ANTRENMANI İZLEDİ

Beşiktaş'ta 22 oyuncunun katıldığı antrenmanda dünkü maçta forma giyen oyuncular düz koşu yaparken diğer futbolcular taktik çalışma gerçekleştirdi. Bu arada siyah  beyazlı takımın Çaykur Rizespor'a kiralık olarak forma giyen oyuncusu Holosko da antrenmanı saha kenarından takip etti. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Cengiz Uğur Boral Beşiktaş Politika Güncel Haberler

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor
Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title