Haberler

Beşiktaş Kafilesi Konya'da

Beşiktaş kafilesi Konya'daBeşiktaş kafilesi Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında bu akşam saat 19.00'da Torku Konyaspor ile yapacağı karşılaşma için Konya'ya geldi.

Beşiktaş kafilesi Konya'da

Beşiktaş kafilesi Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında bu akşam saat 19.00'da Torku Konyaspor ile yapacağı karşılaşma için Konya'ya geldi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcuların yer aldığı kafileyi havalimanında taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Siyah-beyazlı kafileyi az sayıda taraftarın karşıladığı gözlendi. Otobüse binmek için havaalanından çıkan Başkan Fikret Orman dışarıda bekleyen taraftarların yanına giderek selfie çektirdi. Orman çıkışta elindeki çiçeği de bir bayan polise hediye etti. Havaalanı salonunda bekleyen taraftarlar ise futbolcularla selfie çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarıştı.

Kafile, maç saatine kadar konaklayacağı Dedeman Otel'e geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title