Haberler

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ ANADOLU ATEŞİ'YLE KUTLADI

Güncelleme:

Beşiktaş Belediyesi, Öğretmenler Günü'nü Anadolu Ateşi gösterisiyle kutladı.

Beşiktaş Belediyesi, Öğretmenler Günü'nü Anadolu Ateşi gösterisiyle kutladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 'Öğretmenler bu ülkenin geleceği için çalışırken biz de her zaman öğretmenlerin yanında olacağız' dedi.

Mustafa Kemal Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ile ilçede yaşayan öğretmenler ile aileleri katıldı.

'ÖĞRENCİLERİ AVM'LERE HAPSETMEYECEĞİZ'

Programda konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 'Beşiktaş'ta yaşayan bütün komşularımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Göreve gelir gelmez hızlıca Beşiktaş Akademi'yi kurduk. Lise ve üniversiteye hazırlık kurslarını başlattık. Akademi yaklaşık 17 derslik ve bin öğrenci kapasiteli. Göreve gelirken öğrencileri alışveriş merkezlerinin yemek katlarına hapsetmeyeceğiz dedik' ifadelerini kullandı.

'ÇALIŞMA ALANLARI HAZIRLADIK'

Altan Öymen ve Oruç Aruoba Kütüphanelerini açtıklarını aktaran Başkan Akpolat sözlerine şöyle devam etti: 'Öğrencilerimize çalışma alanları hazırladık. Ihlamur Dere Caddesi'ne öğrenci merkezi hazırladık. Bu alanda da hem girişimcilik hem de kariyer merkezimiz var. Dernek ve restoranlarla anlaşmalar sağlayarak Beşiktaş'ta bulunan öğrenciler için bir aplikasyon hazırladık. Öğrenciler kendisine en yakın restoranda giderek yeme içme ihtiyacını karşılayabiliyor.'

'ÖĞRETMENLER BAŞIMIZIN TACI'

Öğretmenler bizim başımızın tacı. Göreve geldiğimiz günden bu yana okulların sorunları bize iletildiğinde çalışma arkadaşlarımla birlikte çözmeye çalışıyoruz diyen Başkan Akpolat, "Hepimiz çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmasını istiyoruz. Öğretmenler bu ülkenin geleceği için çalışırken biz de her zaman öğretmenlerin yanında olacağız. Zorlukları atlatmanın temel motivasyonu dayanışma olacaktır. Beşiktaş'ta eğitim kurumları bizim en büyük doğal paydaşlarımızdır. Mesleğini hakkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmeler gününü kutluyorum.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Öğretmenler Günü Rıza Akpolat Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sertab Erener Eurovision'a neden gitti? Sertab Erener Eurovision'da ne söyledi? Semiha Yankı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Semiha Yankı kaç yaşında, nereli? Semiha Yankı biyografisi! Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title