Haberler

Berkin'in Babasından Burakcan'ın Babasına Telefon

Güncelleme:

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu'nu telefonla aradı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin gaz fişeğiyle vurulup yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, Okmeydanı'nda silahla öldürülen Burakcan Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu'nu aradı. İki baba birbirlerine "Senin evladın benim evladımdır" mesajı verdi.

"SENİN EVLADIN BENİM EVLADIMDIR"

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu'nu telefonla aradı. İki babanın birbirlerine, "Senin evladın benim evladımdır" diyerek acılarını paylaştığı belirtildi. Burak Can'ın babasının İstanbul'a dönünce Sami Elvan'ı ziyaret edeceğini söylediği öğrenildi.

"ACININ KIYASI OLMAZ"

Berkin Elvan'ın ailesinden edinilen bilgiye göre, iki babanın "Evlat acısının kıyaslaması olmaz, acılarımızı siyasete alet edip nefret ortamı oluşturmalarına biz aileler olarak müsaade etmeyeceğiz." dediği kaydedildi. 

"BERKİN DE BENİM EVLADIM" DEMİŞTİ

Berkin Elvan'ın cenaze töreni sonrasında öldürülen Burak Can Karamanoğlu’nun babası Halil Karamanoğlu, evladını memleketine defnetmeye giderken sağduyu çağrısı yapmış ve Berkin’i de kendi evladı gibi gördüğünü söylemişti. Karamanoğlu “Berkin ya da benim oğlum... Benim için bir farkı yoktur.. O da bir evlat benimki de bir evlat. Berkin'in de annesi babası var... Benim de evlatlarım var. Sağ ya da sol fark etmez, herkes bizim evladımız. O cenaze şundan bu bundan diye bir şey düşünemem.” demişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burakcan Karamanoğlu Berkin Elvan Sami Elvan Burak Can Politika Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500

Yorumlar (127)

bilgekaganalinevin68@hotmail.com:

Burak, canın babasının ellerinden öperim, baba dediğin işte bu,

39
4
yanıtYanıtla
FIRSAT VERMEMELİYİZbozoklukenan35@hotmail.com:

BU OLAYLARDA KÜÇÜK YAŞTA ÖLEN BERKTE GENCECİK BURAKTA POLİSLERİMİZDE DİĞER ÖLENLERDE BUNLAR ZATEN AMACINA HEDEFİNE ULAŞMAK İSTEYENLERİN OYUNLARIDIR TEZGAHLARIDIR YA KARDEŞİM İYİDİR KÖTÜDÜR HÜKÜMETİ BEĞENİRSİNİZ BEĞENMEZSİNİZ YİYORDUR ÇALIYORDUR SENİN ÇOCUĞUNDAN BENİM ÇOCUĞUMDAN ÖNEMLİMİ BANANE KARDEŞİM BEN EVİME HELAL EKMEK GÖTÜRÜYORMUYUM ÖNEMLİ OLAN BUDUR YİYEN ALLAHINDAN BULSUN BİRBİRİNDEN DEĞİL ÇOCUKLARIMIZI PARA İÇİN RANT İÇİN DEĞİL GEREKTİĞİNDE VATAN İÇİN FEDA EDELİM NEDEN SANDIK YERİNE SOKAK BİR DÜŞÜNÜN HA SİZLER DİYORSUNUZKİ AMACA ULAŞMAK İÇİN BİR ŞEYLERDEN FEDA EDECEĞİZ BİRİLERİ ÖLECEK BİRİLERİ KALACAK İŞTE ASIL BURDA ALDATILIYORUZ ASIL TEHLİKE ASIL HIRSIZLIK BU NOKTADA HAYATTAN ÇALINIYOR İNSANLAR BİRBİRİNE DÜŞSÜN İSTENİLİYOR YAV NİYE ÖLSÜNLER KARDEŞİM SANDIK VAR SANDIK GİT DEĞİŞTİR DEĞİŞTİREMİYORSAN KABUL EDECEKSİN BUNU BAŞARDIĞIMIZDA ZATEN NE FİTNE KALIR NEDE FESAT KENDİ KENDİNE ÇÖZÜLÜR HERŞEY VE HERKESİN GERÇEKLERİ GÖRMESİDE KOLAYLAŞMIŞ OLUR

42
0
yanıtYanıtla
S.Demirkaratasch@hotmail.de:

Iyi niyetle ama bos yaziyorsun kardesim.Ben size ölmeyi emrediyorum diyen bir komutanin kurtardigi ülkenin insanlari, banane calsinlar yeterki ben helal ekmek götüreyim, yeterki cocuklarim hayatta kalsin diyesin diye bu vatani kurtarmadi. Birgün böyle olacagimizi bilseydi kurtarmazdi da. Ve su anda tüm sahillerimizde kilise canlari caliyordu ve bizler ikinci sinif insandik.Diyorsun ki , evlatlarimiz ölecekse Vatanimiz icin ölsün. Neden ölsün ?Yada $öyle sorayim : Neden ya$asin ?Ona zamaninda mesru bir savasa katilma emrini veren komutanlarinin, 40 Haramiler tarafindan hapse tikandigini görmek icin mi ?Diyorsun ki sandikta .... : Ne sandigi kardesim ? Görmüyormusun, Ülke insanimin en az yarisi kara cahil. Bu öküzlere (afedersin) 2ci dünya savasina katilan ülkeleri say desen , sana Brezilya der , Arjantin der..Diyelim ben karamsarim ve halk cahil degil.. Hicmi duymadin AKPkk terör rejiminin gecmis secimlerde yaptigi hileleri ?

yanıt0
yanıt0
amaçbozoklukenan35@hotmail.com:

S.DEMİR kardeş şimdi bu günümüzde yaşananlar tamamiyle para ve rant henüz senin bahseetiğin aşamada değiliz zaten onu kavramış olsak sorun direkt çözülecek o aşamaya gelince zaten bu milleti kimse durduramaz herkes bu gün birbirine her ne kadar ters düşsede söz vatan olunca ha o zaman akan kanda haklı kandır haklı davadır şu an o amaçlanıyor insanlarda fırsat vermemek için mücadele ediyor etmeye çalışıyor

yanıt0
yanıt0
KAFA DEĞİŞMELİbozoklukenan35@hotmail.com:

TÜRKİYENİN KISA ÖZETİ BİR TARAF ATATÜRKÇÜLERİ KULLANIYOR BİR TARAFTA MUHAFAZAKAR KESİMİ BİRBİRLERİYLE ÇATIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR BU ÜLKENİN TEK KURTULUŞU VARDIR BİR TARAF ATATÜRKÇÜLÜĞÜ BIRAKACAK BİR TARAFTA DİNCİLİĞİ BURASI TÜRKİYE BAŞKA TÜRKİYE YOK VE HEPİMİZDE İNSANIZ KİMSENİN KİMSEDEN ÜSTÜNLÜĞÜ YOK ANLAYIŞINI BENİMSEMELİYİZ BUNUN DIŞINDA BİRBİRİMİZİ YEMEKTEN ÖTEYE GİTMEZ

37
4
yanıtYanıtla
S.Demirkaratasch@hotmail.de:

O Erdogan oradan inecek ! Yüce Divan önünde yaptiklarinin bedelini ödeyecek. O güne kadar rahat yok !Siyasi görüs kimsenin zerre umrunda degil, farkindaysan.Islami siyaseti zamaninda Erbakan iktidari da yapti ama Atatürkcüler dahil herkes kendisine saygi duydu... Bu olay cok farkli.. Milyonlarin kani dökülebilir.. Ardindan Ülkemiz yine bölünmez. Ama ya beyaz Türk haritadan kaybolur, ki o zaman Türkiye sicti !Yada Islam dini , Kürtlerle birlikte Türkiyeden yok olur.. Bu durumda siyonizmin Deccalizm projesi kazanir Fkat $u olmaz : Erdogan tüm bu yaptiklarindan sonra , elini kolunu sallaya sallaya o koltukta oturup, sulh ve sükutun hükmettigi bir Türkiyeyi yönetemez !

yanıt0
yanıt0
ahmetantakya-meydan@hotmail.com:

dhkpc militanlarıyla dans eden kemal le sarı dikene sende eşlik edersin akıl fakiri eğri demir

yanıt0
yanıt0
S.Demirkaratasch@hotmail.de:

Dikkatimi cekti, bu sayfada Osman Pamukoglu (HEPAR) isimli siyasetciyi met etmek yasak !Az evvel buraya yazdigim yorum 45 dakika online kaldiktan sonra silindi ! Bu yaptiginiz hic hos degil. O zaman sayfanizin ismini CHP yada MHP yada her neci iseniz, o sekilde koyun ki, dürüst olun ! Kimbilir kimden firca yediniz de kaldirdiniz.Osman Pamukoglunun ismini duydugunda neden bazi cevrelerin tüyleri diken diken oluyor ?Aga babalariniz yada Avrupa Komisyonu size, bu adamin basa gecmesini engelleyin, Türkiye $aha kalkar, bizim anamizi aglatir dedigi icin mi yoksa ?

yanıt0
yanıt0
demokratik hak sınırlarıbozoklukenan35@hotmai:

S.DEMİR şimdi yazdıkların iyi güzel kardeşim tamamda sende başkalarının maşası durumundasın neden dersen hani akp hep gerilimden kazanıyor madurdan kazanıyor diyorsun iyide kardeşim düşme bu tuzağa çıkma sokağa bekle sabret kırma dökme yakma yıkma demokratik hakkını doğru kullan akp nin gerçeğini bizlerde görelim yani bir kere sizin böyle yapmanızla insanlar bazı şeyleri sineye çekmek durumunda kalıyor insanlar işte bunlar böyle zihniyet diyor insanlar şiddeti sevmiyor yani akp tavan yapıyorsa bunu sizler kendi elinizle dilinizle yapıyorsunuz şiddete başvurduğunuzda insanlar bizlerin iradesini yok saymanıza müsaade etmiyoruz diyorlar seçtiğimiz bir hükümeti bu şekilde yıpratamazsınız diyorlar ve sizler ısrarla bunu görmezden gelip şiddeti seçiyorsunuz insanlarda böyle karmaşık bir ülkeyi erdoğandan başkası yönetemez diyor olay budur

yanıt0
yanıt0
WOLFgozyasim06@windowslive.com:

BİR BABANIN OĞLU ŞEHİT OLMUŞ BUNA RAĞMEN ÇIKMIŞ DİYOR Kİ SAĞ SOL YOKTUR HERKEZ KARDEŞTİR. OYUNLARA GELMEYİN DİYOR. DİĞERİ ÇIKMIŞ ŞOV YAPIYOR ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR FARK BU İŞTEEE

33
8
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title