Haberler

Berkay Yıldız Tilbe'nin Ömrünün Uzaması İçin Her Gün Dua Ediyorum

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da sahne alan Berkay hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da sahne alan Berkay hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser esnasında seyirci ile sohbet eden Berkay, 'Yıldız Tilbe'nin ömrünün uzaması için her gün dua ediyorum' diyerek ünlü şarkıcının da sevilen parçalarını seslendirdi. Berkay, Reynmen'in videosu içinse Youtube'da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım dedi.

Kış Turizminin göz bebeği olarak bilinen Uludağ'da gerçekleşen TikTok Whitefest'te festivalin beşinci  gününde Berkay sahne aldı. 'Gel Gel' şarkısı ile sahneye çıkan Berkay daha sonra çeşitli sanatçıların şarkılarını da seslendirerek geceye damga vurdu. Berkay, 'Yıldız Tilbe'nin ömrünün uzaması için her gün dua ediyorumö diyerek ünlü şarkıcının da sevilen parçalarını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Berkay söylediği şarkılar ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken, hayranlarından bir kadını sahneye alarak şarkı söylemesini istedi.

BERKAY ANALİTİK RAPORLARI AÇIKLASINLAR

Konser öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Berkay Şahin, gençler ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve kendisini bu durumun ekstra motive ettiğini dile getirdi. Berkay Şahin, Youtube'da izlenme rekorları kıran şarkıların doğru olmadığını söyleyerek Reynmen'i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisini de çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum. Üç yüz, beş yüz milyon izlenmiş şarkıların ilk bir haftasının bana analitik raporlarını açıklasınlar. Youtube'da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.

YENİ ALBÜMÜNDE KIZLARI İÇİN ŞARKI SESLENDİRECEK...

İkinci kez babalık heyecanı içerisinde olan Berkay Şahin, Eşimin hamileliği çok iyi gidiyor. Evde  zaten bir tane kaymaklı ekmek kadayıfı var. İkincisi de yolda... Tarif edemeyeceğim kadar çok güzel bir duygu, inşallah bu muhteşem duyguyu Allah herkese nasip eder diye konuştu. Öte yandan yeni albümünde kızı Arya Şahin ve yeni doğacak kızı Zeynep Şahin ile ilgili bir şarkı seslendireceğini söyleyen yakışıklı sanatçı Çok da güzel bir şarkı olacak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Tilbe Uludağ Magazin Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (41)

1:

BARIŞ MANÇO CEM KARACA''DAN SONRA ÜLKENİN KONUŞTUĞU KİŞİLERE ŞAHISLARA BAK . BERKAY REYNMEN ALEYNA . İYİKİDE YENİ NESİLDE DOĞMAMIŞIM .

28
2
yanıtYanıtla
Delikanlılıktan bahsediyor:

önce karısına sahip çıksın

10
12
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Bir insana böyle belden aşağı vurulmaz. Adam ne yapıyor karısını millete peşkeş mi çekiyor. Ayıptır, günahtır, böyle şeyler söylerken kendi namusunuzu düşünün.

yanıt12
yanıt3
ünal:

al birini vur diğerine. reynmenmiş, allaha isyan eden adamınki sanat olamaz

15
3
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

İKİSİ DE GAVUR PARASIYLA BEŞ KURUŞ ETMEZ

16
1
yanıtYanıtla
KAAN:

TÜRKİYEDE SON 10 YILDIR YAŞANAN YOZLAŞMA HEP ŞER ODAKLARININ ŞERRİNDEN ALLAH ŞER ODAKLARININ ŞERRİNDEN KUMPASINDAN TUZAĞINDAN TEKNOLOJİ TEMELLİ HİLESİNDEN KORUSUN

13
2
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Artık hangi beyni kıtlar bu kadar dinlediyse hayret ile inceliyorum. Bir şarkı ile andavallıların ağzını açarak izlemesi sayesinde milyonlarca izlenip hava atıyor. Yavrucum senin geleceğin yok. Bu adam arabesk de söylüyor hafif müzik de. Sen ancak tanrı vurdu saza der mal mal sözlerle bir kaç senede kaybolursun. Garip olan bunun gibiler kendilerini o kategoriye koyup yılların sanatçılarına tıklanma sonuçlarını gösterip yarış yapıyorlar.

8
5
yanıtYanıtla
ASLITÜRKE:

SALAKÇA YORUM SENİN GİBİ. . .

yanıt0
yanıt1
Solcu:

Asıl garip olan senin o beyinle nasıl yaşayıp hayata tutunduğundur. Bir kere de yapılanı destekleyin ya emeğe saygı ya, çok merak ediyorum senin sesini tipini. Acaba sen nasıl bir andavalsın??? Lütfen bu yorumuma cevap ver :D

yanıt0
yanıt1
GÖZDE:

BOŞ YAPMA ASİLMAL

yanıt0
yanıt2
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title