Haberler

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Oyunculuğu Bıraktı Mı?

Güncelleme:

Son olarak Vatanım Sensin adlı dizide oynayan ünlü çiftten yeni sezonla ilgili açıklama Bergüzar Korel'den geldi. Güzel oyuncu, yeni sezonda ekranda olmayacaklarını ve kararlarını değiştirmek gibi bir niyetlerinin de olmadığını açıkladı.

Uzun soluklu dizileri biter bitmez bir imaj değişikliğine giden ve saçlarını kestiren Bergüzar Korel, kısa bir tatilin ardından setlere dönmüş ve başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı film için hazırlıklara koyulmuştu.

YENİ SEZONDA YOKUZ

Çekimleri içinde bulunduğumuz ağustos ayının ortalarında bitecek olan filminin çekimlerinin güzel geçtiğini söyleyen Korel, yeni sezonda ekranda olmayacaklarını söyledi. Daha önce karı koca olarak aldıkları kararın arkasında durduklarını söyleyen Korel, "kararımızı değiştirmek gibi bir niyetimiz yok" diyerek bu sezon ekranlardaki projelerde olamayacaklarını kesin bir şekilde dile getirdiler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bergüzar Korel Engin Akyürek Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

KAAN:

BENİM HAYRAN OLDUĞUM TEK İKİ İSİM SANATÇI GİBİ SANATÇILAR

11
13
yanıtYanıtla
TAN.:

ha ha ha ha ha. kaan lütfen güldürme bizi. sanatçı görmesek, bilmesek bize yutturucan. bunlarmı sanatçı. ha ha ha ha!!!

yanıt11
yanıt9
Mu-ay:

BUNLARDAN. İYİ. OYUNCU GÖSTERİN. daha. Çok. ararsınız.

10
2
yanıtYanıtla
Samokyan:

Vatanım Sensin''de bölüm başı 125 bin TL''den ayda iki kişi toplam 1 milyon TL kazandınız. Yani 58 bölümden toplam 14 milyon 500 bin TL kazandınız! Bi zahmet yeni sezonda oturun ve hiçbir şey yapmayın! O kadar parayı bende kazansam bırak 1 sezonu 2-3 sezon ekranlara geri dönmem!

9
3
yanıtYanıtla
xyzy:

muhasebe tutmak sana mı kaldı

yanıt5
yanıt3
ASİ:

nefret kusan beyinsizlerle dolmuş türkiye

10
1
yanıtYanıtla
karadenizli53:

BEN ŞAHSEN TÜRKAN ŞORAY FATMA GİRİK FİLİZ AKIN NHANIMEFENDİDEN SONRA ŞİMDİKİ NESİ OLARAK TAKDİR ETTİĞİM DURUŞUYLA MUTEVAZI YAŞAMLARIYLA BERGÜZAR KOREL. FULYA ZENGİNER VEDE SACİDE TAŞANER DİR. BU SANATÇILARIMIZI TV DE GÖRMEK İSTERİZ.

2
8
yanıtYanıtla
ŞÖHRET AVCISI:

Akıllı çift. Geçmiş rol karakterlerinin tıpkı Hollywood''daki gibi seyirci beyninden resetlenmesi için ara vermeleri ne kadar profesyonel olduklarını gösteriyor.

5
3
yanıtYanıtla
vicdan:

ne kadar üzüldük artık ne izleyeceğiz vay halimize

2
5
yanıtYanıtla
Olumsuz:

Bizene canları nasıl isterse nasıl olsa para çok

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title