Haberler

Berberıoğlu, yakınları tarafından karşılandı

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınarak 21 Şubat'ta tutuklanan Bozüyük'ün eski Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye olmasının ardından y...

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınarak 21 Şubat'ta tutuklanan Bozüyük'ün eski Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye olmasının ardından yakınları tarafından karşılanarak ilçedeki evine kalabalık bir konvoy eşliğinde getirildi.

Cezaevi çıkışında kalabalık tarafından karşılanan Berberoğlu, daha sonra konvoy eşliğinde Bozöyük'e geldi. Berberoğlu'nun da bulunduğu araç konvoyu ilçede tur atmasının ardından, ilçe merkezinde tekbirler eşliğinde kurban kesilerek karşılandı.

Evine geçen Berberoğlu, burada da kalabalık tarafından karşılandı. Berberoğlu, ailesine ve sevenlerine kavuştuğu için Allah'a şükrettiğini belirterek, dua okudu.

Türk bayraığını eleni alan Berberoğlu, karşılamaya gelenlere yaptığı konuşmada, hakkında 1 lira aldığını kanıtlarlarsa ilçeyi terk edeceğini söyledi. Verilmeyecek hesabının olmadığın kaydeden Berberoğlu, "Herhangi bir suçum olmadığı için cezayı kabul etmiyorum. Mahpusu biz Yusufiye Medresesi olarak gördük ve kendimizi eğittik. Ama kötü bir şey değil, kazancımız oldu, kaybetmedik. Bozüyük kazandı. Yeni bir Ahmet Berberoğlu doğdu oradan. Orası benim için bir dersti. Şerefle ve gururla da kaldım" diye konuştu.

-berberoğlu

-tahliye

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Ahmet Berberoğlu Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title