Haberler

Belediyenin Tüm Mal Varlıklarına Haciz Konuldu

Güncelleme:

Siirt Belediyesinin tüm mal varlıklarına ve Belediye Başkanı Selim Sadak'ın makam aracına haciz konulduğu öğrenildi.

Siirt Belediyesinin tüm banka ve mal varlıklarına HAN Temizlik şirketi tarafından haciz konulduğu öğrenildi. Siirt İcra Müdürlüğü tarafından haciz işlemlerinin gerçekleştiği öğrenildi. Sabah erken saatlerde haciz haberini duyan belediye başkanı Selim Sadak makam aracı dâhil olmak üzere belediyenin tüm mal varlıklarına haciz konulduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Belediyesine 1 trilyon 800 milyar paradan dolayı haciz konulduğunu ve yapılan haciz işlemleri ile ilgili belediye avukatlarının çalışma başlattıklarını açıkladı. Ak Parti döneminde HAN Temizlik şirketine olan borç yüzünden haciz işlemlerinin yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Sadak, "Bu geçen dönemim borçları artık bizim nasıl bir belediyecilik yaptığımızı herkes bilsin, Geldiğim günden bu güne kadar tam 8ci sefer belediyenin tüm mal varlığına haciz gelmiş hepsini bizim ödeme yaparak kaldırdık bunu da ödemişiz ben bu şahsı bütün dünyaya şikâyet ediyorum Hukuka şikayet ediyorum, İnsanlığa şikayet ediyorum, tacirlere, tüccarlara, Müteahhitlere şikayet ediyorum, bu kadar ahlaksız bir ticaret varsa ben o yöndeki Tüccarları, esnafları esnaf saymıyorum, Tüccar saymıyorum, Allah rızasıyla protokol yapmışız parasını vermişiz, o zaman kabul etmeseydi" dedi.

Ben Ak Partinin Yerinde
Olsaydım Aday Koymazdım

Siirt Belediyesine gelen haciz ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye başkanı Selim Sadak, AK Parti döneminde kalan bir borç olduğunu ve yaklaşık 3 yıldan beri AK Parti belediyesinin borcunun ödediğini açıkladı. AK Parti'nin Siirt halkına yanlış yaptığını ve Siirt'te Ak Partinin aday göstermesine bir anlam veremediğini açıkladı.

Sadak, "Bu nedir AK Parti döneminden kalan faizleri kastederek hesaplayarak haciz koyuyor bu ahlaki bir şey değildir varsa bir iddiası mahkeme sonuçlanıncaya kadar kendi parasıyla ilgili bir yere haciz koyar diğerlerini serbest bırakır yani ben şimdiye kadar belediyenin bir tek otobüsümüz vardı halka hizmet yapan taziyelerde, mezarlıklarda, cezaevlerinde halka hizmet veren tek otobüsümüz vardı onada icra koymuşlar. Çok ayıp. Ben Ak Partili olsaydım Siirt'te aday olmazdım. Yani Ak Parti halen geçen dönemdeki bu nehoş bu kötü görüntüyle belediyecilik yaptılar valla ben olsaydım aday olmazdım. Yani aday bırakmazdım. Ak Partinin yerinde olsaydım Siirt'te aday bırakmazdım. Halen Siirt halkını bu kadar zorluğa sokuyor. Kesinlikle AK partiden Siirt'i seven bir anlayış olsaydı, Siirt halkını sevseydi kötü hizmet kötü girişimcilik ile Siirt'te zarar verdiği için ben bu işe girmezdim ve adayda çıkarmazdım" dedi.

Makam Aracını Sakladılar

Siirt Belediyesine gelen haciz işlemlerinin doğru olduğunu belirten Belediye Başkanı Selim Sadak'ın aracının haciz konulmasından dolayı aracın özel bir otoparka çekildiği görüldü. Han Temizlik şirketi tarafından gelen haciz üzerine belediye yetkilileri, Belediye Başkanı Selim Sadak'ın arabasını özel bir otoparka park ederek salladıkları iddia edildi. Sadak'a ise farklı bir makam aracının tahsis edildiği öğrenildi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Selim Sadak Ak Parti Siirt Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title