Haberler

Belediye'den Eğitime 1 Değil 2 Destek Daha

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi eğitime bir değil iki destek daha verdi.

ELAZIĞ VALİSİ MUAMMER EROL: "BAŞKAN BEY'İN DESTEKLERİ TAKDİRE ŞAYANDIR"

Eğitim alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği desteklerle toplumun geneli tarafından büyük beğeni toplayan Elazığ Belediyesi eğitime bir değil iki destek daha verdi. Bu kapsamda yeni açılan TOKİ Fırat İlkokuluna öğretmenler odası ve Ticaret Meslek Lisesine ise spor salonu ve okul idare odasının yenilenmesi yardımı yapıldı. Desteklerinden dolayı Elazığ Valisi Muammer Erol Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun öncülük edip, örnek olduğunu belirtirken, TOKİ Fırat İlkokulu da Başkan Selmanoğlu'na bir onurluk takdim etti.

Çayda Çıra Mahallesi'nde yer alan TOKİ Fırat İlköğretim Okulu Öğretmenler Odası açılışına Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Bozkurt, Okul aile birliği üyeleri ve öğretmenler katıldı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Turgay Aba, "Elazığ Belediyesi tarafından okulumuza yapılan öğretmenler odasının açılışı için bizleri yalnız bırakmayan Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na ve Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teşekkür ediyorum, Kendileri öğretmen arkadaşlarımız için güzel bir çalışma imkânı hazırladılar." Dedi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Valisi Muammer Erol ise Elazığ Belediyesi tarafından burada yapılan çalışmanın son derece önemli olduğunu ifade ederek, Süleyman Selmanoğlu beyefendinin Milli Eğitim camiasında uzun süre görev yapan bir belediye başkanı olması nedeniyle bu konularda daha duyarlı ve hassas olduğunu söyledi.

Güvenlik, ulaşım, elektrik ve ısınma gibi konularda yaşanan sıkıntılardan da haberdar olduklarını belirten Elazığ Valisi Muammer Erol, bu konuda da gerekli adımların süratli bir şekilde atılacağını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

"Üzerimize düşen noktada gerekli işlemleri yapacağız Elazığ Belediyesinin burada öncülük etmesi ve örnek olması takdire şayan bir unsurdur. Yeni binalarda sıfır sorun diye bir şey olmaz, muhakkak eksiklikler olacaktır ama onlarda zamanla çözülecektir. Bizim dileğimiz en iyi ve en kısa zamanda bu ihtiyaçların giderilmesidir.

Bu konuda da biz elimizden geleni yapmaya gayret ederiz sizlerde kamu kurumlarını rahatsız edin ve bizi bize bırakmayın. Allah hayırlı ve uğurlu etsin."

Konuşmaların ardından, yapmış olduğu desteklerden dolayı TOKİ Fırat İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Aba tarafından hazırlanan onurluluk, Elazığ Valisi Muammer Erol tarafından Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na takdim edilirken, konuyla ilgili değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, zaman zaman eğitim alanında desteklerin devam ettiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Elazığ Belediyesi Anaokulu, Elazığ Belediyesi Okuma Evi, Elazığ Belediyesi Kurs Eğitim Merkezi bunlardan sadece bir kaçı, yine okullarımıza ve öğretmen ile öğrencilerimize de gerek bilgisayar, gerek kitap ve gerekse kırtasiye konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde de On Dokuz Mayıs Üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi bizlerden kitap desteği istediler onlara da yardımcı olduk ve Elazığ'ımızı güzel Türkiye'mize tanıtmaya devam ediyoruz."

Elazığ Belediyesinin diğer bir desteği ise Elazığ Ticaret Meslek Lisesine oldu. Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından okulun spor salonu ve okul müdürünün odası tamamıyla yenilenirken, Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve beraberindeki heyet burada da incelemelerde bulunarak Okul Müdürü Mesut Aksan'dan bilgiler aldılar. Aksan yaptığı değerlendirme de Elazığ Belediyesinin büyük desteklerini gördüklerini belirterek Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu İbrahim Bozkurt Muammer Erol Elazığ Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title