Haberler

Belediye Başkanları Halay Çekti

Güncelleme:

Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesinde buluşan belediye başkanları halay çekip, eğlendiler.

Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesinde belediye başkanları halay çekip, eğlendiler.

Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor Salonundaki gecede Balalılarla birlikte olan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok, Balalıların eğlencesine ortak oldular. Gecede canlı müzik eşliğinde eğlenen Balalı'ları gören başkanlar hep beraber halay çektiler.

"BİRLİK VE BERABERLİK IŞIĞIMIZ TÜM ÜLKEMİZİ AYDINLATSIN"

Gecede bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, salonda esen birlik rüzgarına teşekkür ederek "Bu salonu dolduran birlik ve beraberlik ışığının tüm ülkemizi aydınlatmasını Yüce Allah'tan diliyorum" dedi.

Başkan Odabaşı, konuşmasında Bala ve Gölbaşı'nın birbirine komşu ve akraba olduğunu ve aynı topraklarda aynı kaderi paylaştığına dikkat çekti. Başkan Odabaşı, "Gölbaşı ve Bala, kültürüyle, yaşam biçimiyle, birbirinden ayrı düşünülemeyecek kadar yakın ve kardeş ilçelerdir. Balalı hemşehrilerimizi Gölbaşı'nda misafir etmekten, çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Biz; sevgi, saygı ve samimiyetle ayakta duran bir milletiz. Yıllardır içi içe yaşayıp, birbirimizin acı tatlı her gününde hep birlikte olduk. Hem Gölbaşı'nın hem de Bala'nın gelişiminden duyduğumuz müşterek memnuniyetimiz de bu samimiyetimizdendir" diye konuştu.

BAŞKAN ODABAŞI'NA TEŞEKKÜR

Gecede Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Üçler Çoruh, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na gecenin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı sesli teşekkür eden plaket yaptırdı. Plaketi dernek adına eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok verdi. Turgut Altınok, Başkan Odabaşı'na bu geceye katkı sağlayarak Balalı hemşerileri bir araya getirdiğinden dolayı teşekkür etti.

GECEYE GENİŞ BİR KATILIM OLDU

Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Gölbaşı buluşmasına Bala Kaymakamı Mustafa Irmak, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi İbrahim Çiftçi, siyasi partilerin başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, ve çok sayıda Balalı vatandaşlar katıldı.

Gecede Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı ile Ankara Kulubü Gölbaşı Şubesi Seğmen ekibinin gösterileri büyülerken, sanatçılar Taylan Ülger, Nazlı Öksüz ve Metin Öge söyledikleri şarkılarla müzik dolu bir gece yaşattılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgut Altınok Yakup Odabaşı Keçiören Bala Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title