Haberler

Bekir Okan Sanat, Kültür ve Kongre Merkezi'nde

İstanbul Okan Üniversitesi Bekir Okan Sanat, Kültür ve Kongre Merkezi ilk sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

17 Eylül 2018 tarihinde açılan "Beklenmedik Karşılaşma" sergisi çağdaş sanat alanındaki 14 önemli sanatçıyı bir araya getiriyor. Sergide yer alan eserler, sanatçılar tarafından tesadüfi olarak seçildi ve daha sonra, birbirleriyle ilişkili biçimsel yapıları ve içerikleri doğrultusunda galeri mekanında yan yana getirildi.

"Beklenmedik Karşılaşma", birbirinden oldukça farklı sanatçı pratikleri arasında ilişkiler kurarak, beklenmedik ve yabancı bir karşılaşmanın nasıl kolaylıkla tanıdık ve dostane bir hale dönüştürülebileceğini gösteriyor.

Berna Karaçalı, Can Aytekin, Çağrı Saray, Elif Çelebi, Erkan Özdilek, Hakan Onur, Hüsamettin Koçan, Rüçhan Şahinoğlu, Jochen Proehl, Kerim Kılıçarslan, Mürteza Fidan, Neşe Baydar, Yusuf Taktak ve Zafer Mintaş'ın eserlerinin görülebileceği "Beklenmedik Karşılaşma" 30 Kasım 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

DOST Partisi Saray Eylül Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title