Haberler

BDP'lilerin Yürüyüşüne Müdahale

Güncelleme:

Mardin'de, AK Parti İlçe binasına yürümek isteyen BDP'lilere polisin müdahale etmesi üzerine olaylar çıktı.

Mardin'in Mazıdağı İlçesi'nde, cezaevlerindeki açlık grevlerine destek amacıyla AK Parti İlçe binasına yürümek isteyen BDP'lilere polisin müdahale etmesi üzerine olaylar çıktı. Kalabalığı dağıtmak isteyen polisin havaya ateş açtığı olaylar sırasında, BDP İl Genel Meclis Üyesi Emanet Eneş, başına isabet eden bir mermiyle ağır yaralandı.

Mazıdağı İlçesi'nde, cezaevlerinde başlatılan süresiz-dönüşümsüz açlık grevine dikkat çekerek destek vermek amacıyla BDP'liler, Ak Parti Mazıdağı İlçe binasına yürümek istedi. Yürüyüşe, çevik kuvvet polisi ile birlikte özel harekat polisleri de birlikte müdahale edince olaylar çıktı, polis kalabalığı dagıtmak amacıyla tabancalarla havaya ateş açtı. BDP Mazıdağı İlçe Yöneticisi ve Mardin İl Genel Meclis Üyesi Emanet Eneş başına isabet eden bir mermi nedeniyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Ağır yaralanan Eneş, kaldırıldığı Mazıdağı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Olaylarla ilgili savcılık soruşturma başlatırken, ilçede başlayan gerginlik halen devam ediyor. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mazıdağı Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title