Haberler

BDP'li Zozani: Asker ve Polisten BDP İçin Oy İsteyin

Güncelleme:

BDP'li Adil Zozani, partililerden seçim çalışmaları sırasında jandarma ve polis karakollarına giderek BDP için oy talep etmelerini istedi.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde BDP'nin seçim bürosunun açılışında konuşan BDP Hakkari Miletvekili Adil Zozani, partililerden seçim çalışmaları sırasında jandarma ve polis karakollarına giderek BDP için oy talep etmelerini istedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

BDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani, Çukurca'da ilk olarak esnafı ziyaret etti. Daha sonra Emir Şaban Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yapan Milletvekili Zozani, burada toplanan kalabalığa hitap etti.

"POLİS VE JANDARMADAN OY İSTEYİN"

Seçim çalışmasında herkese önemli görevler düştüğünü söyleyen Milletvekili Zozani, "Biz daha önce de söyledik. Hakkari'de kimseden oy istemeyeceğiz. Ancak bizim sizden bir isteğimiz var. Herkes yakınında bulunan jandarma ve polis karakoluna gidip BDP için oy istesin. Her birey asker ve polislerden, barış istiyorlarsa BDP'ye oy vermelerini söylesin" dedi.

Seçim bürosu açılışını yapan Milletvekili Zozani, buradan köylere gitti. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adil Zozani Çukurca Hakkari Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

tttttt@hotmail.com:

BDP türkiyenin partisi olmak istiyorsa aynen böyle devam etmeli herkesin kapısını çalmalıdır

46
11
yanıtYanıtla
emincanemincan2009@live.de:

Benim kapimda öyle terör yanlisinin isi olamaz defolup baska kapiya gidebilir hic bir vatan sever bunlara oy vermez , bosuna dolanir dururlar kendileri gibiler belki cahiller verebilir

yanıt0
yanıt0
AMED lidogrucell@hotmail.com:

KAAN. hiçbir kürdün bayrakla sorunu yok emin ol sadece insanlara dayattıkları için BİAT ettirdikleri için insanlar sevmekten usandı yoksa ben iyi bi KÜRD üm ve bu bayrağın altında yaşıyorum ve gocunmuyorum tarafsız yazmıştım az önce pardon AKP ye oy verdiğimiz olmuştu AMED den ama bu sefer BDP ye gidecek SELAHATTİN DEMİRTAŞ gibi bi liderde şuan türkiyede yok emin olabilirsiniz...

yanıt0
yanıt0
WELATE AZADbejhfz64gfit8h577@hotmail.com:

Evet katiliyorum.. Baristan yana herkes,Polis veya Asker olsun BDP ye Oy vermelidirki, baris gelsin ve bir daha bu topraklarda kardes kani akmasin...BDP den baska diger partilerin hemen hepsi Yolsuzluklarlan mesguller..Inanin Baris digerlerinin umurunda degil.

31
25
yanıtYanıtla
özür dileyin 66.000 kezselam88@hotmail.com:

katillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yanıt0
yanıt0
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

sonrada elbombasi atin cik

32
22
yanıtYanıtla
YORUMSUZby_pls@msn.com:

oldu başka isteğiniz var mı çay kahve siz önce molotof bombası atın bomba atın asker polis oy versin size verecekleri belli

27
18
yanıtYanıtla
hangi yüzle kat,ilerrrrrrrrrrrrrrrrrbubububub:

katiller ne yüzle utanmada yok ermenilerde

14
18
yanıtYanıtla
USULCAduygu35sal@hotmail.com:

bBUNLARDAN OLAN POLİS VE ASKERDE VAR NİYE VERMESİNLER

16
11
yanıtYanıtla
Yorgun Demokratihsanboy75@gmail.com:

@ Serhat Senin ismini kim koymussa yanlis yapmis hic yakismiyor sana.Bir halkin Onderine vede onun partisine dil uzatmak senin ne haddine.sen once git ismini degistir mesela Alparslan veya tarkan gibi isimler sana daha yakisir.

12
14
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title