Haberler

BDP'li Başkan'dan Eski AK Partili Başkana Suç Duyurusu

Güncelleme:

Seçimlerde AK Parti'den fazla oy alarak Bitlis'i devralan BDP'li Hüseyin Olan, bazı bilgisayar ve belgeleri AK Partililer'in götürdüğünü söyledi.

Bitlis Belediye Başkanlığı seçimini kazanan BDP'li Hüseyin Olan, belediyeye ait Toplumsal Destek Merkezi'ndeki bazı bilgisayar ve dosyaların, seçimleri kaybeden AK Parti'liler tarafından götürüldüğünü ve tahrip edildiğini ileri sürdü. Olan, suç duyurusunda bulunduklarını, polisin de inceleme yaptığını söyledi.

"EVRAK VE BİLGİSAYARLAR BOŞALTILDI"

Seçimleri en yakın rakibi Ak Parti karşısında kazanarak Bitlis'in yeni Belediye Başkanı olan Hüseyin Olan, mazbatasını alıp, görev başlarken, eski yönetim hakkında da çeşitli iddialar öne sürdü. Yeni Başkan Hüseyin Olan, belediyenin Hersan Mahallesi'nde eski Tekel Binası'nda bulunan Toplumsal Destek Merkezi'nde eski Başkan Fehmi Alaydın'ın danışmanı Ferhat Gök'ün kullandığı çalışma odasındaki evrakların ve bilgisayarların tamamen boşaltıldığını ifade etti. Başkan Olan, evrakların ve dosyaların tahrip edildiğini, bazı bilgisayarların da hard disklerin çıkarıldığını öne sürdü. Başkan Olan, suç duyurusunda bulunduklarını belirterek şöyle konuştu:

"BU HALİYLE TOPLUM MERKEZİNİ  DEVRALMAYACAĞIZ"

"Seçimden sonra geçen süre içerisinde ortaya çok ciddi iddialar atıldı. Belediyenin bazı birimlerindeki dosyaların ve evrakların götürüldü bilgilerine ulaştık. Bunlar çok ciddi iddialardır. Nihayetinde dün eski Tekel binasında kameralarında bağlı olduğu ana bilgisayarın kablolarının kesildiğini gördük. Bizler bu nedenle suç duyurusunda bulunduk. Bizler bu nedenle toplum merkezini devralmayacağız. Gerekli yerlerden müfettişleri çağıracağız. Onlar gelip, inceleme yaptıktan sonra burayı devralırız. Belediye başkan danışmanı olan Ferhat Gök'ün odasındaki evrakların tamamen boşaltıldığını gördük. Bununla ilgili olarak ise gerekli başvuruları yaptık."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Olan Ak Parti Bitlis Güncel Haberler

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

500

Yorumlar (11)

Alivip07@gmx.de:

Hirsiz akp

34
12
yanıtYanıtla
recepsanayici@hotmail.com:

akp calışmaya devam ama hırsızlıkla

27
14
yanıtYanıtla
m.n.d.aydınkeya_21_@hotmail.com:

kasa boş para yok tabıkı bilgisayarları koltukları hata itfaye hortumları çalacaklar hırsız bunlar ama hala milet anlamiyor

28
6
yanıtYanıtla
ali haydarpolat.cancan@hotmail.com:

tatvanda neden bdp kaybeti başkandan dolayı değil abdullah oku kullanan şahin k çetesi vardı. işte tatvanda bu yüzden ak parti kazandı. eğer bdp de temiz bir siyaset olsaydı gene bdp kazanırdı. bdp bitliste hiçbir şey yapamıyacak göreceksiniz tatvan o hataya düştü sıra bitliste.

2
24
yanıtYanıtla
aysmdthe-end-65@hotmail.com:

kardeş bitls akp deydi. hiç bir icraat yapmadılar köy gibi oldu iice. yine akp ye mi oy verecektik

yanıt0
yanıt0
gerçekçipolat.cancan@hotmail.com:

bitlise istanbula bile yapılan yatırımı yapsan dere deredir. bitlisin nesine yatırım yapılacak. yatırım yapılacak bir yer varsa oda rehva ve tatvandır yoksa bitlis hep kaybeder. tatvanda bdp hiçç bir şeyim yapamadı sadece milleten rüşvet topladılar. bitliste aynısı görecek bdp hizmet yapmıyor rüşvet alıyor

yanıt0
yanıt0
adar adarkafkasyali78@hotmail.com:

heybeden gelip başkan olan hırsızlık bir sanat sizlerde bdp sıze gelen paralar hepsi kandile kck gidiyor butun belediyelerde böyle yapmadınızmı hırsızlık bır sanattır sızde belediye başkanınızın geçmişinde geriye bir dönüp bakın geçmişe

5
20
yanıtYanıtla
bitlisders12@hotmail.com:

akp işte adamlar giderken bile çalmışlar bunlara oy verenler görsün.helal olsun hırsızdan hesap sorun.

17
4
yanıtYanıtla
sse-47@hotmail.com:

boş bunlar yasaları kendi çıkarları doğrultusunda kullanır hep böle olmuştur

15
2
yanıtYanıtla
SERHATserhat_68@hotmail.com:

ANTALYA DA NAMUSLU AKAYDIN HOCAYA ÇAMUR ATARAK SEÇİM SONUÇLARININ TEKRAR SAYILMASINI PROVAKE EDEN ZİHNİYET SİZLER 17 ARALIK BÜYÜK RÜŞVET VE YOLSUZLUKLARI KARŞISINDA SUSUP DİLSİZ ŞEYTAN OLDUNUZ SİZE KİM GÜLER BİLİYOR MUSUNUZ. MUAMMER,BARIŞ GÜLERRRRRRRRRRRRRRRR EGEMEN BAKARA MAKARA DERR UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZZ

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title