Haberler

Bayramda Hint Okyanusu Adaları Keyfi

Güncelleme:

Emirates, bayram tatilinde Hint Okyanusu adalarını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Emirates ile bayramda Hint Okyanusu adaları keyfi

Keşif öncesi ya da sonrasında ise Dubai'de mola verme imkanı var.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi Emirates, Ramazan Bayramı'nı Hint Okyanusu'nun benzersiz güzelliklerine sahip Maldivler, Seyşeller ve Mauritius adalarında geçirme fırsatı sunuyor. Maldivler, Seyşeller ve Mauritius adalarına Ekonomi sınıfı uçuşlar 902 Avro ve Business sınıfı uçuşlar 2366 Avro'dan başlıyor. Ayrıca, Emirates'in 7 – 9 Ağustos tarihleri arasında www.emirates.com.tr sitesinden ya da iş ortağı olan seyahat acentelerinin online satış sitelerinden İstanbul çıkışlı olarak satın alınan ve 15 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olan biletleri kapsayan kampanyası ile Ekonomi sınıfı uçuşlarda 100 Euro ve Business ile First sınıfı uçuşlarda 200 Euro'luk indirimler sunuluyor.

Mavi Hint Okyanusu üzerinde dağılmış yaklaşık 1200 mercan adasından oluşan Maldivler, çeşitli canlı türleri ve doğal hayatıyla son derece huzurlu bir tatil ülkesi. Tropikal iklime sahip Maldivler, kristal mavisi sularla kaplı deniziyle ve eşsiz renk harmonisiyle sualtı dalış tutkunlarını ve doğal hayat meraklılarını kendine hayran bırakıyor. Emirates, Dubai ile Maldivler'in başkenti Male arasında haftada 14 gidiş-dönüş sefer sunuyor.

Afrika'nın doğusundaki 115 ada ve adacıktan oluşan Seyşeller, yıl boyunca yelkencilik, şnorkelli dalış, hiking, dalga ve rüzgar sörfü gibi aktivitelerin yanı sıra Mayıs-Eylül döneminde kuş gözlemciliği etkinliklerine imkan veriyor. Emirates, Dubai'den düzenlediği haftalık 11 seferle bayramda Seyşeller'in keyfini çıkarmak mümkün.

Beyaz kum plajları, kristal berraklığındaki lagünleri ve şeker kamışı tarlalarıyla benzersiz bir doğal güzelliğe sahip Mauritius adası da Bayram tatili için cazip seçeneklerden biri. Emirates'in Dubai'den düzenlediği haftalık 11 seferiyle Mauritius adasına ulaşım çok kolay.

Emirates'le seyahat eden yolcular, tüm sınıflarda ödüllü "ice" dijital geniş ekran uçak içi eğlence sisteminin sunduğu yüzlerce eğlence kanalında uzun yolculukları keyfe dönüştürebiliyor. Emirates yolcuları ayrıca, Economy sınıfında 30 kg, Business'ta 40 kg ve First class'ta ise 50 kg'lık cömert bagaj haddinden de faydalanabiliyor.

Dubai Stopover paketi ile ücretsiz Dubai vizesi

Emirates ayrıca, Dubai Stopover paketi ile Dubai'de 36 saatten az süreli konaklamalarda ücretsiz BAE vizesi (göçmenlik yetkililerinin onayına bağlı olarak) sağlıyor. Ziyaretçilere araba kiralama, golf, yerel gezi turları ve safariler için cazip fiyatlara erişim imkanı sağlayacak şekilde tasarlanan Dubai Stopover paketlerinden tüm Emirates yolcuları faydalanabiliyor ve bu paketler biletin hangi sınıftan alındığına bağlı olmaksızın tüm bilet fiyatlarıyla kombine edilebiliyor. Emirates yolcuları, kişi başı gecelik (iki kişilik odada) sadece 44 Euro'dan başlayan Dubai Stopover paketinden seyahatlerinin hem gidiş hem de dönüş etaplarında faydalanabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Bayramı Mauritius Dubai Güncel Haberler

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

Bakmadan Geçme

Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri 22 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay kızlarına ne isim verdi? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ 2024: Asgari ücrete zam yapılacak mı, ne kadar kaç TL yapılacak?
Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title