Haberler

Bayan Kocaoğlu'ndan Anlamlı Mesaj

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Deniz Zaferi'nin anısına düzenlenen etkinlik, şehit aileleri ile gazileri buluşturdu.

"Gün, sımsıkı sarılma günüdür"

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıldönümü anısına düzenlenen etkinlik, şehit aileleri ile gazileri buluşturdu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun evsahipliğinde Bergama Vapuru'nda düzenlenen buluşmanın katılımcıları, iki saat boyunca yaptıkları vapur yolculuğunda zafer türküleri dinleyerek duygulandı.

İstiklal Madalyası sahibi merhum gazi Albay Hikmet Sualp'in kızı olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Kocaoğlu, Çanakkale'de doğup büyümüş olmanın kendisini her zaman heyecanlandırdığını da söyledi. Dr. Kocaoğlu, "İçinden deniz geçen, her karışı şehit kanıyla sulanmış bu hüzünlü kentin yaşamımda büyük yeri var. Ne mutlu bana ki; Kurtuluş Savaşı'nın başladığı yerde doğdum, bittiği güzel İzmir'de yaşıyorum" diye konuştu.

Türkegül Kocaoğlu şöyle tamamladı:

"Gün, tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi yurdun hangi köşesinden, hangi etnik kökenden olursak olalım, birbirimize sımsıkı sarılma günüdür. Vatan ve bayrak sevgisini, bağımsızlık ruhunu, Türk olmanın gururunu ve Atatürkçülük'ü çocuklarımıza ve torunlarımıza aşılamak zorundayız."

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Ayten Sarıca, Dr. Türkegül Kocaoğlu'na teşekkür ederek tüm şehit aileleri adına çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkegül Kocaoğlu Aziz Kocaoğlu Çanakkale Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title