Haberler

Bayan Kahkaha Akasya Kültür Sanat Sahnesinde Güldürdü

Ünlü televizyoncu Saba Tümer, adından artık tiyatro oyuncusu olarak da söz ettiriyor. 'Kadın Aklı Erkek Aklı' adlı oyunla üç aydır tiyatro severlerle buluşan Tümer, son olarak Akasya Kültür Sanat'ta sahneye çıktı.

Saba Tümer, 'Teklif geldiği zaman çok şaşırdım. Tiyatronun T'si bile hiç aklımdan geçmemişti ama bir anda kendimi burada buldum. Tiyatro ve televizyon iki ayrı dünya ve seyirci ile karşı karşıya olmak, tepkilerini canlı olarak görmek çok farklı duygular yaşatıyor. Seyircinin güldüğünü, kahkaha attığını, eğlendiğini bire bir görmek çok büyük bir mutlulukmuş. Şu an tiyatro sahnesinde bunu deneyimliyorum. Karşınızdakini mutlu etmenin verdiği haz daha büyük bir keyif veriyor. Kadın erkek ilişkilerine esprili bir dille yaklaşan oyun dört ayrı skeçten oluşuyor. Arada talk şovlarımız var. Ekip çok güzel, çok şükür ki doğru bir ekibe denk geldim. Üç ay ay içerisinde elliden fazla oyuna imza attık. Büyük konuşmak istemiyorum, benim için bundan sonra tiyatro yeniden olabilir ya da olmayabilir de. Güzel bir oyun olursa neden olmasın' dedi.

Saba Tümer'in rol arkadaşlarından Yosi Mizrahi' de, 'Saba, teklif aldığı zaman eski arkadaşım olduğu için beni aradı ve ne düşündüğümü sordu. Ben de sen rahat kadınsındır, yıllardır kamera karşısında saatlerce canlı yayın yapmışlığın var dedim. Onun da kafasında üniversitelerde söyleşiler yapmak gibi projeler vardı. Deneyelim, senin için bir antrenman olur, biz de sana yardımcı oluruz dedim. Bizimle baya dolaştı, hiç gitmediği yerlere gitti, uzun yollar yaptı. Buradan Denizli, Antalya, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a gideceğiz. Nisan sonuna kadar devam ediyoruz. Son derece disiplinli ve başarılı. Birlikte çalışmak çok keyifli' şeklinde konuştu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Saba Tümer Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title