Haberler

Batman'daki Olaylarda Bir Genç Gözünü Kaybetti

Batman’da 15 Şubat tarihinde yaşanan olaylarda gözüne isabet eden bir maddeden ötürü ağır yaralanan 18 yaşındaki Ömer Erkmen sol gözünü kaybetti.

Batman'da 15 Şubat tarihinde yaşanan olaylarda gözüne isabet eden bir maddeden ötürü ağır yaralanan 18 yaşındaki Ömer Erkmen sol gözünü kaybetti. Ağır yaralı olarak Diyarbakır'a kaldırılan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olaylardan sonra bir açıklama yapan Vali Yılmaz Arslan, en büyük üzüntülerinin olaylar sırasında yaralanan Ömer Erkmen'in sol gözünü kaybetmesi olduğunu belirtti. Yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüsünü dile getiren Vali Arslan, "İl merkezinin muhtelif yerlerinde toplanan gruplar tarafından; lastik yakma ve barikat kurma sureti ile yol kesme girişimlerinde bulunulmuş, ayrıca; emniyet kuvvetlerine karşı taş, molotof kokteyli, el yapımı patlayıcı ve havai fişek kullanılarak saldırılar yapılmıştır. Basın açıklaması sonrası grup dağılırken, mahallelerde lastik yakma ve barikat kurma suretiyle eylemler ve eylemlere müdahale eden görevlilere taş, molotof kokteyli, el yapımı patlayıcı ve havai fişekli saldırılar devam etmiş ve olaylar aralıklarla saat 17.00'ye kadar devam etmiştir. Olaylar sırasında; Ömer Erkmen isimli gencimizin bir gözünü kaybettiği bilgisi alınmıştır. Bu yaralanmanın polis tarafından yapıldığına ilişkin ortaya atılan iddialar eldeki bilgilere göre gerçeği yansıtmamaktadır. Ancak sağlıklı bilgi, gerekli inceleme ve doktor raporlarına göre ortaya çıkacaktır. İlimizdeki huzur ve barış ortamını bozmaya yönelik hiç bir girişime taviz verilmemesi temel prensibimizdir. Yaşanan olaylarda bir gencimizin gözünü kaybetmiş olması ise en büyük üzüntümüzdür" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Arslan Diyarbakır Erkmen Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title