Haberler

Baştopçu Dilovası'nda Muhtarları Dinledi

Güncelleme:

Muzaffer Baştopçu hafta sonu Dilovası'nda bulunan köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu hafta sonu Dilovası'nda bulunan köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Baştopçu mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu Cumartesi messaisini Dilovası'nda muhtarlar ile birlikte geçirdi. Baştopçu Dilovası'nda bulunan mahalle ve köy muhtarları ile Cumartesi sabah Tavşancıl Sahil Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Programa, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Dilovası Belediyesi Başkan vekili Hüseyin Dursun, AK Parti ilçe yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

HALKIMIZA LAYIK OLACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "Dilovası AK Parti döneminde yani 4 yıllık kısa bir sürede 200 milyonluk yatırım aldı. Kocaeli'nin en sorunlu ilçelerinden biriyken şimdi altyapısıyla, üst yapısıyla, Tavşancıl Sahili ile, Dilovası Hastanesi ile, eğitime sağlanan büyük destek ile Kocaeli'nin en sorunsuz ilçeleri arasında yavaş yavaş yerini alma noktasına gelmektedir. Ancak 200 milyon yatırım yapılan ilçemize bundan sonra halkın sosyal ve kültürel zenginliğe ulaşabileceği, huzur içersinde yaşayabileceği bir kentte yaşamaları için yatırımlar devam edecektir. Kentimizin büyük eksiklerinden olan Kültür Merkezimizin, spor salonlarımızın ve halkımızın aileleri ile huzur içerisinde günlerini geçirebilecekleri yeni yaşam alanlarınıda bu kente kazandırmak istiyoruz. Biz halkımızın bize verdiği desteğe layık olmak için çalışıyoruz."dedi.

DİLOVASI HASSAS BİR BÖLGE

Programa hükümetin çalışmalarını anlatarak başlayan Baştopçu daha sonra Dilovası'na yapılan yatırımları anlattı. Baştopçu burada yaptığı konuşmasında "Dilovası çok hassas bir bölgedir. Bizde bunu bildiğimiz için Dilovası'na ayrı bir imtiyaz sunmaktayız. Yıllarca yatırıma aç bırakılan Dilovası'na hükümet ve belediye olarak elimizden geldiğince yatırım yapmaya çalışıyoruz. Dilovası Belediyemiz ve ilçe teşkilatımızda üzerlerine düşeni yapmaktadır. Bu kentin daha güzel olabilmesi için muhtarlarımıza da büyük işler düşmektedir. Yapılan her yatırımda sizlerinde payı vardır."dedi.

MUHTARLARI DİNLEDİ

Konuşmasının ardından tek tek mahalle muhtarlarını dinleyen Baştopçu, muhtarların Dilovası'nın sıkıntılarının başında gelen hava kirliliği, Kömürcüler OSB, çevreyi kirleten sanayiler ve kavşaklar ile ilgili sorunlarının ardından tekrar konuşan Baştoğçu, "Belediyenin ve ilçe teşkilatımızın kavşaklar ile ilgili gayretli çalışmaları sürüyor. İnşallah kısa zaman içersinde bu sorunları çözeceklerdir. Artık Dilovası'nda çevre kirliliğine sebep olabilecek hiçbir fabrika yada OSB'ye izin vermeyeceğimizi tekrar ediyorum. Hava kirliliği konusunda çevre il müdürlüğümüz sürekli ölçümlerini yapmakta ve denetim halindedir. Kömürcüler OSB ile ilgili olarakta Kömürcülerin yasal şartları yerine getirmeleri konusunda gerekli ilgililere konuyu ileteceğim."dedi.

HASTANEYE HAYRAN KALDI

Tavşancıl Sahil Restaurant'ta ki programının ardından yapımı bitmekte olan Dilovası Hastanesi'ni de ziyaret eden Baştopçu hastaneye hayran kaldı. Dilovası'na yakışan bir hastanenin kurulmasında emeği geçen herkese de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muzaffer Baştopçu Tavşancıl Dilovası Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title