Haberler

Başsavcı Alper ve Makam Şoförü İçin Lokma Hayrı Yapıldı

Denizli’de, cezaevine giderken hafriyat kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli’nin hayrına lokma hayrı yapıldı.

Denizli'de, cezaevine giderken hafriyat kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin hayrına lokma hayrı yapıldı.

Denizli Adliyesi önünde yapılan lokma hayrına Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Başsavcı Vekilleri Vedat Kadri Özüer ve Şakir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ünal Yalçınkaya, Merhum Başsavcı Mustafa Alper'in eşi Hatıran Alper, hakimler, savcılar, askeri erkan, polisler ve adliye çalışanları katıldı.

Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer ve Şakir Yılmaz, misafirleri karşılarken Başsavcı eşi Hatıran Alper ise taziyeleri kabul etti.

Lokma hayrının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, "Sadece Denizli'den değil, Antalya'dan çevre illerden gelenler oldu ve Türkiye'nin her yerinden taziye için arayanlar oldu. Hala devam ediyor. Çok sevilen bir hukuk adamıydı, devlet adamıydı. Can dostu, Allah gani gani rahmet eylesin. Bugün lokma hayrı, hepimiz buradayız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Adliyesi Ahmet Altıparmak Mustafa Alper Şakir Yılmaz Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title