Haberler

Basketbolda Ödüller Sahiplerini Buldu

2017-2018 Erdoğan Poyracıklı kızlar ve erkekler basketbol yerel ligi ödül töreni Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 2017-2018 basketbol sezonu yıllık faaliyet programı içerisinde yer alan Erdoğan Poyracıklı kızlar ve erkekler basketbol yerel ligi oynanan müsabakaların ardından tamamlandı. Müsabakalar sonunda U11 Ligi erkeklerde ERGÜ birinci, Salihli Belediye spor ikinci, İhsan Erturgut üçüncü oldu. U12 Ligi erkeklerde İhsan Erturgut birinci, Akhisar Belediye spor ikinci, Yeni Yıldızlar üçüncü olurken, U12 Ligi kızlarda Yunusemre Belediye spor birinci, İhsan Erturgut ikinci, Sekiz Eylül üçüncü oldu. U13 Ligi erkeklerde Manisa Büyükşehir Belediye spor, Akhisar Belediye spor ikinci, Sekiz Eylül üçüncü oldu.U13 Lig kızlarda Turgutlu Belediye spor birinci, MGS ikinci, İhsan Erturgut üçüncü, Yunusemre Belediye spor dördüncü sırada yer aldı. U14 Ligi erkeklerde Akhisar Belediye spor birinci, Yeni Yıldızlar ikinci, Cesur Yıldızlar üçüncü olurken, U14 Ligi kızlarda Turgutlu Belediye spor B takımı birinci, MGS ikinci, Turgutlu Belediye spor B takımı üçüncü, Ahmetli Belediye spor dördüncü oldu. U15 Ligi erkeklerde Akhisar Belediye spor birinci, Sekiz Eylül ikinci, ERGÜ üçüncü olurken, U15 Ligi kızlarda ise Kocatürk birinci, Turgutlu Belediye spor ikinci, Ahmetli Belediye spor üçüncü oldu. U16 Ligi erkeklerde Manisa Büyükşehir Belediye spor birinci, Akhisar Belediye spor ikinci, MGS üçüncü oldu. U18 Ligi'nde ise erkeklerde Akhisar Belediye spor birinci, Manisa Büyükşehir Belediye spor ikinci, Salihli Belediye spor üçüncü sırada yer alırken, U18 Ligi kızlarda Kocatürk A takımı birinci, Akhisar Belediye spor ikinci, Kocatürk B takımı üçüncü oldu. Organizasyonda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

ÇÖVEN: "GELECEK İÇİN UMUT VERİCİ BİR LİG OLDU"

Basketbol İl Temsilcisi Dr. Nejdet Çöven, yerel liglerin zevkli çekişmeli ve gelecek için umut verici müsabakalara sahne olduğunu belirterek, "Her yaşta eğitim ve sporu birleştirmeyi hedefleyen, mücadele etme duygusunun yanında dostluğu ve centilmenliği ön plana çıkaran bu tür sportif faaliyetlerin artması, gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmaları, spor ahlakı ile bezenmelerine aracı olmuştur. Yerel ligimiz, toplamda 70 takım, 900 sporcu, 40 antrenörün katılımı ve 350 maç ile tamamlanmıştır. Bu karşılaşmaların oynanmasında bizlere destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e ve il müdürlüğü personeline, Türkiye Basketbol Federasyonu Manisa İl Tertip Komitesi'ne, hakemlerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza, salon görevlilerimize, emniyet görevlilerimize, desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akhisar Belediyespor basketbol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title