Haberler

Başkent’te Romantizm Rüzgarı

Güncelleme:

Son Dönemlerin Güçlü Yorumcularından Recep Aktuğ'un, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasi Eşliğinde Seslendirdiği Sevilen Şarkıları, Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Başkent'te romantizm rüzgarı esti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde geçmişten günümüze romantik şarkıları seslendiren usta yorumcu Recep Aktuğ, Başkentli sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Gençlik Parkı Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen, Şef Kemal Günüç yönetiminde Kent Orkestrası'nın Mart ayı konserler serisinin ilkinde, son dönemlerin güçlü yorumcularından Recep Aktuğ, gönüllerde yer edinen şarkılarının yanı sıra sevilen eserlerini seslendirdi.

Sahneye Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın enstrümantal olarak seslendirdiği bir parçanın arkasından alkışlarla çıkan Recep Aktuğ, ilk olarak Burhan Şeşen'in sevilen şarkıları "Bana Sevmeyi Anlat" ve "Hep Aklımdasın"ı seslendirerek programına başladı. Birbirinden değerli sanatçıların gönüllerde taht kurmuş ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla konsere devam eden Recep Aktuğ eşliğindeki Kent Orkestrası, "Romantik Şarkılar" konserini, "Atlı Karınca", "Hür Doğdum Hür Yaşarım", "Hoş Gör Sen", "Hakkından Geleceğim Senin" gibi hareketli parçalarla tamamladı. Daha sonra seyircilerin yoğun alkışları üzerine yeniden sahneye çıkarak "Anlaman lazım"ı seslendiren ünlü sanatçı ve Kent Orkestrası, Başkentlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Bakmadan Geçme

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title