Haberler

Başkan Yüksel, kepenk açan esnafın talep ve beklentileri dinledi

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni tip Korona virüsü salgını ile ilgili tedbirlerin kademeli olarak azaltılması kararı sonrası, 1 Haziran Pazartesi itibariyle başlayan yeni normalleşme süreci kapsamında kepenk açan esnafa hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni tip Korona virüsü salgını ile ilgili tedbirlerin kademeli olarak azaltılması kararı sonrası, 1 Haziran Pazartesi itibariyle başlayan yeni normalleşme süreci kapsamında kepenk açan esnafa hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Talepleri dinleyen Yüksel, yeni dönemde belediye olarak esnafın yanında oldukları mesajını verdi.

Yeni süreçte hayatın normal akışına dönebilmesi için hem devlet hem millet olarak büyük özverilerle mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Yüksel, özellikle aylarca dükkanını kapatmak zorunda kalan esnafın süreçten çok olumsuz etkilendiğini değerlendirdi.

Talep ve beklentileri dinledi

Ziyaretlerde aylar sonra kepenk açan esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Yüksel, sokağa çıkma kısıtlamalarının belirli yaş grupları dışında sona erdirilmesi ile birlikte ticari hayatın da yavaş yavaş normale döneceğini belirtti. Ramazan Bayramı öncesi yerel işletmelere 2 milyon TL ödeme gerçekleştirerek destek verdiklerini hatırlatan Yüksel, yeni dönemde esnafın güçlenmesi için belediye olarak gereken desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.

"Süreç ilerledikçe kayıplarımızı telafi edeceğiz"

Özellikle sosyal ortamlara sahip olan kahvehane, çay bahçesi, kafe, restoran gibi işletmelerin çok uzun süre kapalı kalmaktan dolayı çok daha zor bir dönem geçirdiklerinin farkında olduklarını vurgulayan Yüksel, "Fiziksel olarak bir arada olduğumuz kafeterya, çay bahçesi gibi yerler yeni normalleşme süreci kapsamında bugün açıldı. Süreç ilerledikçe kayıplarımızı telafi edeceğiz. Bu zorlu süreci hep birlikte geride bırakıyoruz. Önümüzdeki dönem nispeten daha kolay olacak. Bu duygu ve düşüncelerle kepenklerini açan tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum," diye konuştu.

"Tedbirlere devam edilmeli"

Salgın süreci boyunca başarıyla sürdürülen mücadele çalışmalarının olumlu sonuçlarının görülmeye başladığının altını çizen Yüksel, salgına karşı gevşeme lüksünün olmadığının altını çizerek normalleşme sürecinde de tedbirlerin sıkı şekilde uygulanmaya devam etmesinin önemine değindi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Yüksel Süleymanpaşa Koronavirüs Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title